Annonce
Debat

Lem Kær: Ja tak til vækst og arbejdspladser i Ringkøbing-Skjern Kommune

Læserbrev: Helt forståeligt har Vestas ønske om et testcenter i Lem Kær skabt en del debat i medierne, for ingen ønsker sig næppe kæmpestore vindmøller, højere end Eiffeltårnet som nabo. – Heller ikke jeg.

Annonce
Debat

Debat: Mindre pisk - Fremtidens reformer bør handle om at skabe lyst til at arbejde og uddanne sig

Da statsminister Mette Frederiksen forleden holdt den traditionelle tale ved Folketingets afslutningsdebat italesatte hun en af de største udfordringer i vores samfund. En udfordring, der kalder på politisk handling.

Annonce
Debat

Grøn omstilling eller kaos: Vi skal tænke rationelt og handle ideologisk

Læserbrev: Hvis der er noget, der kan skabe debat, opråb, glæde og frustration blandt kommunens borgere, er det vindmøller og testfaciliteter af fremtidens grønne energiformer.

Debat

Hvor usselt, UEFA: Det danske hold spillede med armen vredet om på ryggen

Læserbrev: UEFA står tilbage med et udtryk af at være en umenneskelig og grisk organisation, som i en ekstrem situation ikke formåede at vise spillerne og de pårørende Fair Play og Respect, to begreber som UEFA ellers profilerer sig med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Leder For abonnenter

Taknemmelig, ydmyg og respektfuld: Kasper Hjulmand taler som en mester

I dag starter EM i fodbold med et års forsinkelse. Frankrig og Belgien er de to største favoritter, skarpt forfulgt af England.  Med klaphatten lidt på skrå, så har Danmark rent faktisk en chance for at kalde sig europamester om præcis en måned.

Annonce
Debat

Bonnichsens fodboldminder: Er vi blevet klogere siden 1992?

Debat: Nedtællingen er begyndt. Nu er der kun tre dage, til Danmark skal møde Finland i Parken i den indledende kamp om europamesterskabet i fodbold. Hvem husker ikke beruselsen fra 1992? Hvem håber ikke på at mærke suset fra dengang?

Annonce