Annonce
Debat

Vis samfundssind og sig ja til nålen

Danmark

Det antropocæne kulturlandskab

Annonce
Annonce
Danmark

De fleste sætter sig mål - det skal politikere også gøre for Danmarks bredbånd

Debat: De fleste mennesker sætter sig mål. Vi fokuserer på fremtiden, på hvor vi gerne vil hen, og hvordan vi skal komme dertil. Det samme gælder i politik. Her sættes mål for at skabe forandringer i samfundet.

Annonce
Debat

Op med humøret, Niels: Netto-sagen har jo flertal i byrådet

Læserbrev: I Dagbladet 25. november udvikler Niels Rasmussen fra SF en teori om, at borgmesteren og jeg skulle have udtænkt en snedig manipulerende plan for at bremse plansagen om etablering af Netto i Nyhavn i Søndervig.

Annonce
Debat

Handel i Søndervig: Skal vi virkelig sætte demokratiet ud af kraft?

Læserbrev: Jeg fik mig godt nok noget af en overraskelse, da vi ”mødte ind” til tirsdagens virtuelle økonomiudvalgsmøde og konstaterede, at borgmester Hans Østergaard og viceborgmester Søren Elbæk åbenbart føler, at de har ret til at sætte demokratiet ud af kraft.

Debat

Vinternote: Tiden flyver

Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Vrede over Mettes mink-kaos

Debat

Skolestruktur: Vi har masser af politisk selvtillid og på ingen måde berøringsangst

Læserbrev: Manglende politisk selvtillid og politisk berøringsangst er nogle af de ord, som Søren Elbæk har brugt i den seneste tids debat.

Debat

For mange små skoler dræner hele skolevæsenet for penge: Hvornår bliver en lille skole for lille?

Læserbrev: Byrådsmødet tirsdag den 17. november var en enestående mulighed for at sætte fart i udviklingen af skolevæsnet i Ringkøbing-Skjern Kommune. Men det kom desværre til at handle mere om at fiske stemmer ude i de små lokalsamfund fremfor at sikre vores unge en bedre grunduddannelse.

Debat

Er vi på vej ind i en politistat?

Annonce