Annonce
Debat For abonnenter

Leder: Jeg har det stramt med de selvbestaltede coronabetjente

Det er en smagssag, om anbefalingen først på ugen fra børne- og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil (S) om at sætte en corona-stopper for sociale arrangementer, klassefester og lignende på skoler og uddannelsesinstitutioner var på sin plads.

Debat

Prioritering af områder til solceller i Ringkøbing-Skjern: Det er nu, vi skal tage hensyn

Læserbrev: Solceller bliver en vigtig brik i at blive en endnu grønnere kommune – og ansøgninger på store og små solcelleprojekter strømmer til, indtil videre på i alt 1871 hektar.

Danmark

Sådan ruster vi EU til fremtiden

Annonce
Annonce
Debat

Gedden er grunden til de få fisk: Hestholm Sø stopper fiskene

Læserbrev: Aksel Robert Jakobsen, Skjern, beklager i et læserbrev den 24. september, at der ikke længere er fisk i Kirke Å. Han antyder, at det skyldes, at landbruget dræner arealerne omkring åen for intensivt.

Annonce
Annonce
Danmark

Biogas skaber grønne og vigtige produktionsarbejdspladser i landdistrikterne

Debat: Det er afgørende for landdistrikternes udvikling at tiltrække erhverv, som skaber job og vækst. Ved at opføre nye biogasanlæg sikres lokale produktionsarbejdspladser, som bidrager til ny og grøn vækst i områderne.

Danmark

Jyllands grønne vækstmotorvej

Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Selv en statsminister kan ikke fritage Jeppe Kofod for konsekvenserne af sine handlinger

Som om det ikke allerede var slemt nok for udenrigsminister Jeppe Kofod. Adskillige er ude efter hans skalp, og ærlig talt, er det så ikke ved at tage overhånd?

Danmark

Kom så Danmark – vi kan godt!

Debat

Nu er det nok: Ved lodsejerne bedre end borgerne, hvad der er bedst for borgerne?

Læserbrev: Da Energiforeningen Lem, Dejbjerg & Stauning blev stiftet ved generalforsamlingen 4. februar 2020, fremlagde lodsejerne et projekt med 365 hektar solceller for borgerne. Det blev understreget, at projektet kun ville blive realiseret, hvis borgerne var positive overfor projektet.

Annonce