Annonce
Annonce
Annonce
Debat

Venstre vil bruge ekstra 200 millioner til at nedbringe ventelister

Læserbrev: Der skal afsættes ekstra 200 millioner kroner til at nedbringe ventelisterne, så vi kan sikre patienternes rettigheder. Det er Venstres hovedkrav til regionens budget for 2022.

Annonce
Annonce
Debat

Værsgo, Næste: Så fik kokopperne selskab af corona på hr. Madsens og fru Søndergaards skuldre

Så kom regnen. Og storken kom til Rækker Mølle før Valborgsdag. Grødevejr med silende regn. Godt til nysået græs. Godt til Vandhaverne.

Debat

Svar til Jan Holm Rasmussen: Opsætning af vindmøller i Ringkøbing-Skjern Kommune

Læserbrev: Jan Holm Rasmussen skriver i sit læserbrev den 3. maj, at det i forrige byrådsperiode blev aftalt, at der ikke skulle sættes flere vindmøller op på land i Ringkøbing-Skjern Kommune, og dette uanset om det drejede sig om test- eller produktionsmøller.

Annonce
Annonce
Debat

Regering, corona og mink: Nemt at være bagklog, Peter Orry

Læserbrev: Peter Orry giver i dagens leder, 6. maj, udtryk for en form for utilfredshed med regeringens handlemåde med hensyn til coronasmitte og minkavl. Nu er det jo forholdsvis nemt at være bagklog; ikke mindst når det ikke koster noget.

Annonce
Debat

Kronik: Hvordan håndterer vi de risici, der konstant omgiver os?

Vi er omgivet af risici, der påvirker os individuelt. De er en del af vores samfunds kulturelle struktur, bruges som regeringsteknikker og frembyder eksistentielle globale trusler. Hvordan håndterer vi denne usikkerhed?

Annonce