Annonce
Erhverv

Waterz-hovedperson kan vinde lokal erhvervspris: God energi sparker bare røv, og sammen er vi bedst

Katrine Koch Frandsens arbejde som selvstændig projektleder omhandler blandt andre 1700 tals festival og vandsportsfestivalen Waterz. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Projektleder Katrine Kock Frandsen er blandt tre kandidater til Årets Lokale Erhvervskvinde. Her kan du blive klogere på, hvorfor hun trives med at orkestrere arrangementer, og hvornår hun får idéer.

HVIDE SANDE:

Hvad er det første, du tænker på, når du møder på arbejde om morgenen?

Kaffe! Jeg starter altid min arbejdsdag med en kop kaffe. Dagene er vidt forskellige, afhængig af om vi planlægger eller afvikler projekter. Er det under afvikling af større projekter, samles holdet om en kop kaffe og snakker dagen igennem. Er jeg hjemme, ser jeg, om der er kommet noget ind, som jeg skal tage hånd om det med det samme. Ellers går jeg i gang med de planlagte opgaver.

Hvordan vil du betegne din karriereplan?

Totalt tilfældig. Jeg har grebet nogle af de muligheder, der har budt sig undervejs, og måske nogle gange sprunget ud, hvor vandet har været dybt. Jeg har altid ladet mig guide af, hvad der er sjovt at lave, men også tænkt, at hvis ikke det går, må jeg jo lave noget andet.

Hvem eller hvad inspirerer dig?

Det gør mennesker, som brænder igennem og har noget spændende at fortælle. Jeg kan også finde inspiration på rejser. Mange gode ideer kommer efter en tur på vandet, når jeg kitesurfer. Det er som regel en utømmelig kilde til inspiration og nye ideer.

Hvem er dit forbillede?

Jeg har aldrig rigtig haft et forbillede. Jeg prøver at tage gode og inspirerende ting med mig fra forskellige mennesker. De ting kan bruges både i arbejdslivet og privat.

Hvad skal du have bidraget med, før du synes, at en arbejdsdag har været god?

Fremgang. Hvis jeg skal koge det ned til et ord, må det være fremgang. Det gælder for projekterne, uanset om det er vandsportsfestivalen Waterz i Hvide Sande, 1700 Festival i Ringkøbing eller et andet projekt, jeg arbejder med. Når arbejdsdagen er omme, har projektet bevæget sig i den rigtige retning.

Hvad har været din største arbejdsmæssige succes?

For mig er det at blive selvstændig. Jeg har været utrolig heldig, at der allerede fra starten var nogle gode projekter, jeg kunne give mig i kast med. Det har været projekter i hele kommunen, uden for kommunen og inden for forskellige områder. Jeg kan rigtig godt lide, at projekterne er forskellige, og at jeg i alle projekter får indblik i forskellige verdener. Det selvstændige liv har også givet nogle friheder, som jeg er utroligt glad for.

Hvad har været din største arbejdsmæssige nedtur?

Jeg kan ikke fremhæve én begivenhed. Når ting ikke lykkes, eller jeg får taget en forkert beslutning, vender og drejer jeg situationen 1000 gange for at blive klogere på, hvor det gik galt, og hvordan jeg kunne have fået et andet udfald. Der er ingen, der undgår at tage forkerte beslutninger. Det interessante er, hvordan jeg undgår at havne der igen.

Hvis 2020 skal blive et endnu bedre år for dig arbejdsmæssigt, hvad skal der så til?

Jeg har nogle projekter, som jeg godt kunne tænke mig blev sat i gang i 2020. Jeg kan på nuværende tidspunkt ikke fortælle mere om dem. Jeg har også nogle projekter, som jeg kunne tænke mig at blive en del af. Jeg glæder mig også altid til at møde nye mennesker i nye projekter, da det for det meste giver læring, nye ideer og udvikling.

Hvad vil det betyde for dig at vinde Årets Lokale Erhvervskvinde?

Jeg vil selvfølgelig blive virkelig glad. Jeg vil se det som et kæmpe skulderklap til de projekter, jeg er involveret i. Det er jo projekterne og alle de dejlige mennesker, som jeg møder gennem dem, der er en bærende årsag til, at jeg er nomineret. Uden alle de frivillige var arrangementerne slet ikke blevet til noget. Nomineringen er også et skulderklap til dem, som støtter mig i mine ideer. God energi sparker bare røv, og sammen er vi bedst.

Jeg har været utrolig heldig, at der allerede fra starten var nogle gode projekter, jeg kunne give mig i kast med. Det har været projekter i hele kommunen, uden for kommunen og inden for forskellige områder. Jeg kan rigtig godt lide, at projekterne er forskellige, og at jeg i alle projekter får indblik i forskellige verdener.

Katrine Koch Frandsen, nomineret, Årets Lokale Erhvervskvinde

Årets Lokale Erhvervskvinde

Netværket Erhvervskvinder i Ringkøbing kårer for tredje gang Årets Lokale Erhvervskvinde.

Prisen går til en kvinde, der viser mod og handlekraft og gør en forskel i sit arbejdsliv.

14 blev i år indstillet til prisen. Nu har en jury barberet feltet ned til tre nominerede. Vinderen kåres 7. november. De to seneste år har personlig træner og fitnesscenterejer Pernille Colkær samt Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, vundet prisen.

Katrine Koch Frandsen

41 år.

Bor i Hvide Sande.

Selvstændig projektleder i virksomheden Virkekraft.

Arbejder med projektledelse og at planlægge arrangementer.

Har tidligere arbejdet for Westwind Bork Havn, Intersurf i Varde og Holmsland Klit Turistforening.

Kontoruddannet inden for logistik. Har desuden læst ledelse og management på Rybners i Esbjerg.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce