Annonce
Ringkøbing

Vestas fangede én corona-smittet medarbejder efter lyntest

Falck hjalp Vestas med at teste 600 medarbejdere i Ringkøbing mandag. Der blev fundet én corona-smittet. Manden på billedet her har ikke noget med Vestas at gøre. Arkivfoto: Morten Pape, Jysk Fynske Medier, Ritzau Scanpix. 
Annonce

Ringkøbing: - Kort før jul traf vi beslutningen om, at vi ville lynteste alle før første arbejdsdag efter juleferien. Heldigvis blev beslutningen taget rigtig godt imod af langt de fleste medarbejdere, siger fabrikschef i Ringkøbing Anders Thygesen.

I alt testede Vestas 600 medarbejdere tidligt mandag morgen og mandag eftermiddag i Ringkøbing.

- Vi fik hjælp af Falck, og det kørte rigtig fint og hurtigt. Der var seks testere om morgenen og fire om eftermiddagen, og det gav kun en meget lille forsinkelse af produktionen, siger Anders Thygesen.

- Vi vidste ikke, hvad vi skulle forvente, da medarbejdere, der ikke føler sig helt raske, naturligvis blive hjemme. Men der var kun én medarbejder, der blev testet positiv og derefter sendt hjem, siger Anders Thygesen.

- Det er dejligt, at vi kan holde fabrikken åben. Da vi besluttede testen, vidste vi ikke, hvordan smitten ville udvikle sig over jul og nytår, men heldigvis ser corona-smitten netop nu ud til at være under kontrol i Ringkøbing-området. Og det er vi naturligvis glade for, siger Anders Thygesen.

Udover lyntesten holder Vestas godt øje med, om ansatte får feber.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

Onsdagens coronatal: Kun én smittet for anden dag i træk

Annonce