Annonce
Ringkøbing-Skjern

Vattenfall skifter topchef igen

Michael Simmelsgaard forlader Vattenfall. Foto:Jørgen Kirk
Energiselskabet Vattenfall siger endnu en gang farvel til en topchef. Denne gang er det lande- og havvindchef Michael Simmelsgaard, som forlader virksomheden.
Annonce

Vestkysten: De kystnære mølleprojekter langs Vesterhavet får fremover ikke besøg af Vattenfalls hidtidige landechef og vice president for havvind Michael Simmelsgaard.

Ifølge Energy Supply fortsætter han karrieren udenfor virksomheden.

Simmelsgaard kom til Vattenfall i 2015, to år senere blev han forfremmet til vice president head of business unit off shore wind, som er hans officielle titel.

Michael Simmelsgaards forgænger på posten som landechef Ole Bigum Nielsen fik også kun to år i spidsen for virksomhedens aktiviteter, inden han forlod sin post.

Det vides endnu ikke, hvad Michael Simmelsgaard skal lave, når han forlader Vattenfall. Han har været et kendt ansigt i det vestjyske. Han var med til at lukke aftalen mellem Vattenfall og Hvide Sande Shipyard, der har leveret kraner for millioner til Krigers Flak-projektet, og så var han blandt deltagerne, da energiselskabet holdt åbningsfest for den nye Horns Rev-møllepark i Hvide Sande i sommer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce