Tarm

Varmeværkets sidste generalforsamling

Knud Johst aflægger sin sidste beretning. Foto: Bodil Kronborg

Ådum: Mandag aften bød Knud Johst velkommen til Ådum Kraftvarmeværks sidste generalforsamling. Den blev holdt på Bechs Hotel, hvor 30 deltog, og heraf var 21 stemmeberettigede. Hans Laurids Pedersen blev valgt som ordstyrer.

Knud Johst nævnte i formandsberetningen, at Ådum Kraftvarmeværk fra 1. januar 2019 blev fusioneret med Tarm Varmeværk og dermed ophører efter beslutning ved sidste års generalforsamling.

Regnskabschef Arne Hermansen gennemgik regnskabet, som viste en omsætning på 2.184.477 kroner. Fusionen har kostet cirka 100.000 kroner, og der er gæld på den transmissionsledning, som siden 2014 har forbundet de to varmeværker gennem et godt fem kilometer langt rør. Mergælden ved Ådums tilslutning udlignes over fem år.

Tilsluttet Tarm Varmeværk

Fusionen krævede en ekstra ordinær godkendelse med to tredjedeles flertal. De stemmeberettigede afgav et enstemmigt ja. Knud Johst kunne hermed overdrage videreførelsen af Ådum Kraftvarmeværk til Tarm Varmeværk, hvor Jørgen Kristiansen er valgt ind i bestyrelsen. Knud Johst takkede for godt samarbejde til driftsbestyrer Kurt Lindy Nielsen og regnskabschef Arne Hermansen.

Knud Johst gav også et tilbageblik om stiftende generalforsamling den 6. september 1994 og hele iværksættelsen med bygningen, gasmotor, ledningsnet og husinstallationer i en travl periode for lokale håndværkere og firmaer.

Niels Møller Hansen rettede en tak til bestyrelsesmedlemmer gennem de 25 år og overrakte de nuværende en flaske vin og et gavekort til Ådum Købmand fra brugerne. Det var et historisk øjeblik, da Knud Johst rundede af, og han og medlemmer i bestyrelsen før og nu fik deltagernes store applaus.

/Bodil

0/0
Tarm

Sådan var Lina, Lene og Tina

Tarm

Stort billedgalleri: 350 sang med Lars Løkke og Kristian Jensen

Tarm

På udflugt med Seniorgården i Tarm

112

Knallerist drønede ind i helleanlæg

Tarm For abonnenter

I kirkegårdens stille ro er der godt at bo

Kultur

Kulturhus nåede målet med lokal pengejagt: Send penge, så vi kan begynde på millionbyggeri

Tarm

Statsminister trak fuldt hus til højskolesang og afslørede hvorfor valgkampen er så lang

112

Mand havde røget hash før han kørte bil

Tarm

Handel gik i vasken: Hoven Plejehjem bliver alligevel ikke bosted for udviklingshæmmede