Annonce
Debat

Trækfugle og standfugle: Er turister vigtigere end vestjyske børn?

HTX elever besøgte sidste år Naturkraft for at give et bud på, hvordan unge kan lokkes til Naturkraft. Foto: Johan Gadegaard

Læserbrev: Turist"magneter" er altså vigtigere end vores egne vestjyske børns uddannelse? Så "Naturkraft" og underlige lydinstallationer går foran skoler, når pengene skal deles ud!

Jeg har sådan set ikke så meget imod "Naturkraft", hvis det vel at mærke var private sponsorer, der oprettede og støttede det - men kommunale penge skulle overhovedet ikke have været involveret i det.

Det er, som om de gamle mænd i byrådet, hvis skolegang ligger langt tilbage, kun har øjne for at fylde kystområderne med iscenesatte oplevelser, for turister - men de ved åbenbart ikke, at rigtig mange af de tyske turister er fyldt til kvalmepunktet af iscenesatte oplevelser, som der findes tusindvis af i det tyske vadehavsområde. De kommer her for at nyde - og opleve stilheden og naturen - altså den rigtige natur - ikke for at blive blæst igennem af en vindmaskine i et oplevelsescenter.


Vores børn må nøjes med de krummer, der bliver tilovers, når pengene er brugt på at give trækfuglene (turisterne) oplevelser.


Men vores børn - altså borgere i kommunen - må nøjes med de krummer, der bliver tilovers, når pengene er brugt på at give trækfuglene (turisterne) oplevelser.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold For abonnenter

Karakterer til Skjern Håndbold efter nedtur: Fløjene var på toppen - bagkæden havde problemer

Annonce