Annonce
Erhverv

Tidligere Arlachef fra Videbæk med til at rydde op efter fødevareskandale

Ulrik Sletten, tidligere Arlachef, er med til at rydde op efter fødevareskandale i sjællandsk firma, der producerer modermælkserstatning. Arkivfoto
Ulrik Sletten, tidligere fabrikschef hos Arla, er med i ledelsen af Mille Foods efter fyring af hele den tidligere ledelse.

VIDEBÆK/HUNDESTED: Den tidligere fabrikschef hos Arla Arinco og Arla Mengniu i Kina, Ulrik Sletten, er kommet med i ledelsen af Mille Food, efter at hele den tidligere ledelse for få dage siden blev fyret.

Mille Food producerer modermælkserstatning med fokus på det kinesiske marked, hvor danske mejeriprodukter er meget efterspurgte på grund af høj kvalitet og ikke mindst høj grad af fødevaresikkerhed.

For nylig beslaglagte Fødevarestyrelsen imidlertid ifølge Frederiksborg Amts Avis 400 paller med modermælkserstatning fra Mille Food. Beslaglæggelsen bunder i, at Mille Food har brugt en ulovligt importeret ingrediens i deres produkt - valleproteinet lactoferrin - som ikke har haft den rette dokumentation.

Den ulovligt importerede ingrediens stod administrerende direktør Steve Wang for at indføre i Danmark via firmaet Titan Trade Company.

Efterfølgende har bestyrelsen fyret Steve Wang samt fabrikschefen og kvalitetsdirektøren.

I stedet er Christian Dehlholm, der hidtil har stået for forskning og udvikling i Mille Food, blevet ny direktør. Ifølge Mille Foods hjemmeside består ledelsen derudover af bestyrelsesformand Axel Castenschiold og af bestyrelsesmedlem Ulrik Sletten, der har mere end 30 års erfaring inden for fødevareindustrien.

Ifølge Frederiksborg Amts Avis får Christian Dehlholm til opgave i et tæt samarbejde med Fødevarestyrelsen at bringe orden i de kritisable forhold og derpå sætte en ny kurs for Mille Food.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Tarm

Udvalgsformand Trine Ørskov trækker i land: Kan ikke garantere overbygning i Tarm i fremtiden

Annonce