Navne

Svend Boye Thomsen: På en god søndag går turen forbi Tyskerhavnen

Svend Boye Thomsen bor i Stadil, men betragter Hvide Sande som sin hjemby. Her er en bestemt klittop og Tyskerhavnen blandt hans favoritsteder. Arkivfoto
Byrådsmedlem for Venstre og indehaver af Vestjysk Kommunikation Svend Boye Thomsen har i den senere tid været i vælten, fordi han er blevet ansat som rådgiver for Kristendemokraterne til folketingsvalget. Når han skal slappe af foregår det blandt andet på Tyskerhavnen i Hvide Sande.

EN GOD SØNDAG FOR MIG er en dag, hvor jeg har tid til at gå en tur på Tyskerhavnen i Hvide Sande med min hund Albert. Selv om jeg er utrolig glad for at bo i Stadil, vil det nok altid være Hvide Sande, jeg betragter som min hjemby. Min far har levet af bundgarnsfiskeri i fjorden en stor del af sit liv, og jeg har altid sat stor pris på at færdes på Tyskerhavnen.

HVIS JEG FÅR EN UDENBYS GÆST PÅ BESØG, så vil jeg helt klart vise vedkommende udsigten fra toppen af den klitrække, der ligger for enden af Floravej i Hvide Sande. Udsigten er helt fantastisk med byen og fjorden set fra oven mod øst og klitlandskabet mod vest.

MIT SENESTE BESØG I EN KIRKE var til en begravelse.

HVIS JEG BLIVER BEDT OM AT VÆLGE EN SANG PÅ EN KARAOKEBAR, så skal det være noget dansk, fx Kim Larsen, John Mogensen eller Poul Krebs.

HVIS JEG UD AF DET BLÅ VINDER 50.000 KRONER TIL EN DRØMMEREJSE, så vil jeg rejse til Hawaii eller et andet varmt sted, hvor man kan slappe af og læse et par gode bøger ved havet.

HVIS JEG KUNNE FÅ EN MIDDAGSAFTALE MED EN KUNSTNER, så skulle det være Johnny Madsen. Han har engang udtalt, at hvis man skal starte et musikband i Danmark, så skal man som det første hyre en advokat og en revisor, og så må man bagefter se på, om man også har råd til en trommeslager. Det er der desværre noget om, og han fortjener ros for sine snusfornuftige bidrag til den offentlige debat. Derudover er han en glimrende musiker og en dygtig maler.

I NÆSTE UGE SER JEG FREM TIL at starte to nye spændende projekter op i firmaet.

Johnny Madsen har engang udtalt, at hvis man skal starte et musikband i Danmark, så skal man som det første hyre en advokat og en revisor, og så må man bagefter se på, om man også har råd til en trommeslager. Det er der desværre noget om.

Svend Boye Thomsen, byrådsmedlem og indehaver af Vestjysk Kommunikation

Svend Boye Thomsen

ALDER: 32 år

PRIVAT: Single

PROFESSION: Journalist, indehaver af Vestjysk Kommunikation

HJEMBY: Stadil - og så selvfølgelig Hvide Sande

0/0
Forsiden netop nu
Hvide Sande

Vært på nyt boligprogram på TV 2: Jeg er tosset med Hvide Sande

Ringkøbing-Skjern

Nu kommer der flere byggegrunde i Ringkøbing-Skjern Kommune

Navne For abonnenter

Karsten Sandal har styr på beton, vind, sol og Ølstrup

Erhverv

DN-formand og landbrugsformand drøftede klimaforandringer

Tarm For abonnenter

Sebastian har fået bevis på, at han kender de uskrevne regler på en arbejdsplads

Læserbrev

Tre gode råd: Hold ferie når du har ferie

Læserbrev: Sommerferien nærmer sig. Uanset om du foretrækker aktiv ferie eller afslapning, uanset om du foretrækker Søborg eller Sardinien, så er det tid til at holde fri fra dit arbejde. Der er stadig opgaver, du skal have færdiggjort, den sidste ferieplanlægning skal på plads, og måske er tiden efter din ferie allerede godt belagt med møder og opgaver. Her får du 3 råd, der kan hjælpe dig til at holde ferie, når du har ferie: Forbered dit fravær - At gå på ferie med løse ender, ubesvarede mails eller opgaver, der måske ikke kan lande nogle steder, er ikke et godt udgangspunkt for en afslappende ferie. Sørg for at planlægge løsningen af opgaver, der skal afsluttes inden ferien, og få overdraget opgaver til kollegaer, der skal overtage ansvaret i din fravær. Lav gerne en liste over opgaver, du skal prioritere, når du vender tilbage, så de ikke rumsterer unødigt i din ferie. Begræns din tilgængelighed i ferien - Du er vant til at holde dig ajour med de arbejdsmæssige opgaver via email. Du er på sms og på de sociale medier, og hverdagen er præget af høj tilgængelighed og et stort informationsflow. Beslut, hvad der er væsentligt for dig i din ferie. Hold dig fra arbejdsmailen og tænk over, i hvor høj grad du egentlig har brug for det sædvanlige informationsflow din ferie. Vi mennesker er forskellige, og du skal finde ud af, hvad der virker for dig. For nogle fungerer det at tjekke arbejdsmailen i ferien, men vær opmærksom på, at du nemt vender tilbage i arbejdstænkning. Kom godt tilbage - Hvis det overhovedet er muligt, så sørg for at afsætte tid til at følge op, når du kommer tilbage. Det er forskelligt for os hver især, hvor store bunkerne er, når vi vender tilbage, men du kender sikkert fornemmelsen af at skulle i gear igen. Men ved du, at du har tid til lige at lande i jobbet og opgaverne på en god måde efter ferien, så giver det dig en bedre ferie og en bedre opstart. Hold helt ferie fra dit job, når du har ferie. ...Og ha’ så en rigtig god ferie

Hvide Sande

Nu skal Hvide Sande-vraget på Fanø fjernes - ellers koster det

Hvide Sande

Strid om fødevarefestival i Hvide Sande: Arrangør sætter advokat på sagen

Ringkøbing-Skjern

Sparerunde smitter af på eliteklubber: Ringkøbing Håndbold mister en fjerdedel af kommunal støtte