Annonce
Navne

Sune er en af Danmarks bedste industriteknikere

Industritekniker Sune Laursen fra Skjern er blandt Danmarks bedste og har derfor fået ML-prisen. Foto: Søren Malmose
Annonce

Lem:  Fredag eftermiddag modtog nyudlærte Sune Laursen fra Skjern Metalindustriens Lærlingepris som en af de 25 bedste indenfor sit fag.

Alle 25 prismodtagere har skilt sig ud med et højt fagligt niveau, men de sociale kvaliteter vægtes også højt i udvælgelsen. Derfor er det et fællestræk for Sune Laursen og de øvrige prismodtagere, at de, udover at have opnået topkarakter til svendeprøven, også er gode kammerater og kolleger.

Sune Laursen har gået på Herningsholm Erhvervsskole og været i lære hos Baettr Lem A/S. Han er blevet indstillet til prisen af skolen og virksomheden. I indstillingen lyder det blandt andet:

- Det har været en fornøjelse at undervise Sune. Han er meget kompetent, hvad end det gælder fræsning, drejning eller programmering i CAM. Sune er en yderst vellidt og hjælpsom lærling. Han har en meget høj teknisk forståelse, som ligger helt i top.

Det er 18. gang, at metalindustrien uddeler sin lærlingepris. På grund af corona-restriktioner kunne modtagerne ikke have familie, læremestre og faglærere med til uddelingen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Coronasmittede mink lukker samtlige plejehjem i Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern

Ringkøbing-Skjern er blevet mørkerød: - Det er noget, der ligner anden bølge

Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Annonce