Annonce
Erhverv

Efter fire måneder i Fjordcentret: Skousen flytter i nye lokaler - nu med køkkenafdeling

Skousen-ejerne, der har lejet den tidligere Ønskebørn-butik i Ringkøbingcentret. Fra vendste Jesper Märcher Larsen, Peter Byskov Sandsberg, Peder Agger og Jesper Pedersen. Foto Søren Palmelund.
Efter fire måneders succes er Fjordcenter-butikken blevet for lille, så efter sommerferien åbner ny og større butik - nu med køkkenafdeling - i Ringkøbingcentret i Ønskebørns tidligere butik.
Annonce

RINGKØBING: Det er kun fire måneder siden, Skousen åbnede i Fjordcentret på Vellingvej. Alligevel holder butikken snart flyttedag.

- Vi har lejet det tomme butikslokale i Ringkøbingcentret, der tidligere husede Ønskebørn, fortæller Peter Byskov Sandsberg. Det er ham, der ejer forretningen sammen med Jesper Pedersen, Peter Agger og daglig leder af Skousen, Jesper Märcher Larsen.

Hvornår den nye butik åbner, tør han og Jesper Märcher Larsen ikke sige helt præcist, men det bliver engang efter sommerferien.

- Vi skal jo have indrettet lokalerne, og det tager selvfølgelig tid, siger Peter Byskov Sandsberg.

Det bliver dog ikke kun Skousen, der skal ligge på den nye adresse.

- En del af vore kunder har efterspurgt en køkkenbutik i Ringkøbing. Af den årsag har vi valgt også at åbne en Invita-afdeling i samme butik. Vi har valgt Invita, da de er et godt match til Skousen. De dækker hele prisspektret og er kendt for deres professionelle håndværk. siger siger Jesper Märcher Larsen.

Holdet, der står bag den nye kombinerede Skousen-Invita-butik: Fra venstre Christian Susgaard, der skal lede Invita-afdelingen, Jesper Pedersen, Peter Byskov Sandsberg, Jesper Märcher Larsen og Peder Agger. Foto Søren Palmelund.
Annonce

Overvældende succes

Siden Skousen Ringkøbing åbnede torsdag den 7. november, er det gået rigtig stærkt.

Faktisk havde Peter Byskov Sandsberg, Jesper Märcher Larsen og de to øvrige ejere haft tanker om at flytte Skousen Ringkøbing til større lokaler på et tidspunkt.

- Vi har hele tiden haft til hensigt lave en butik, der kombinerer Skousen med en køkkenafdeling; at det skulle gå så hurtigt, havde vi dog ikke regnet med, siger Peter Byskov Sandsberg.

- Det hænger sammen med, at det er gået rigtig godt indtil nu, og så har vi fundet både egnede lokaler og den rigtige mand til at stå i spidsen for køkkenafdelingen, tilføjer Jesper Märcher Larsen.

Christian Susgaard, Holmsland, er ansat til at styre Invita-delen; han kommer fra en stilling som køkkenkonsulent i en køkkenbutik i Holstebro. Med en baggrund som tømrer har han ifølge Skousen-ejerne en stor fordel.

- Han ved, hvordan han skal bruge en tommestok, fastslår Jesper Märcher Larsen med et smil.

Annonce

Tre gange større

De nye lokaler i Ringkøbingcentret er med 750 kvadratmeter næsten tre gange så stor som den nuværende butik, der er på knap 300 kvadratmeter.

Det betyder ifølge de to ejere, at der bliver god plads til at udstille både hvidevarer og køkkener. Desuden flytter afdelingen med belysning samt kaffemaskiner med ud til den nye adresse.

Lokalerne i Fjordcentret vil blive brugt dels til lager for Skousen, dels for elinstallationsforrretningen Jens Byskov, som har hovedsæde på samme lokalitet.

Peter Byskov Sandsberg og Jesper Märcher Larsen er overbeviste om, at konceptet med at huse en Skousen og en Invita under samme tag vil gå godt.

- Der er endnu kun et par Skousen-butikker i Danmark, der også har en køkkenafdeling, men der er det blevet en succes, siger Peter Byskov Sandsberg.

En af fordelene ved at lave en kombibutik er, at der vil være nogle mandskabsmæssige synergier. Blandt andet i tilfælde af fravær i butikken, men også når der er pres på den ene del af butikken. Det at kunne flytte mandskab efter travlhed er en kæmpe fordel - både for ansatte og kunder, siger de to ejere.

- Nu skal vi bare have ansat den sidste mand til køkkenafdelingen, siger Jesper Märcher Larsen.

I næsten halvandet år har forretningen, der tidligere husede Ønskebørn, stået tom. Nu bliver den atter fyldt op; engang efter sommerferien åbner Skousen-Invita-butikken. Foto Søren Palmelund.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Justitsminister har bedt om redegørelse af kræmmermarkedsag: Rigspolitiet og Midt- og Vestjyllands Politi beklager vildledning

Annonce