Annonce
Erhverv

Skifter stål ud med træ-beton: Troldtekt har fået ny salgschef

Ole Tønning Villumsen kommer til Troldtekt fra stillingen som landechef hos Tata Steel. Pressefoto.
Ole Tønning Villumsen kommer fra jobbet som dansk landechef hos Tata Steel, og får nu ansvaret for Toldtekts danske marked.

TROLDHEDE: Der er en meget god grund til, at Ole Tønning Villumsen har skiftet jobbet som dansk landechef hos Tata Steel ud med stillingen som salgschef hos Troldtekt med ansvar for det danske marked.

- Jeg er fascineret af både produktet og virksomheden Troldtekt. Vi har at gøre med et kendt brand, som passer spot on, når det gælder de aktuelle byggetrends inden for akustikregulering, design og bæredygtighed. Og så er Troldtekt en veldreven virksomhed, hvor jeg allerede fra dag ét har mærket en positiv stemning, siger Ole Tønning Villumsen.

Den 52-årige Ole Tønning Villumsen er uddannede bygningskonstruktør, og har suppleret med uddannelser inden for salg, organisationsudvikling, coaching og ledelse.

I syv år har han arbejdet som landechef hos Tata Steel, og han har derudover blandt andet arbejdet hos Suntex, Inbogulve og Velfac.

Men muligheden for en stilling hos Troldtekt ville han ikke lade gå fra sig.

Han hæfter sig især ved de mange muligheder, der er forbundet med de klassiske Troldtekt plader af træ og cement.

Annonce

Et naturprodukt

- Troldtekt er et naturprodukt, der giver en imponerende vifte af muligheder med forskellige farver og strukturer, integreret ventilation og ikke mindst de nye designløsninger, som jeg glæder mig til at udbrede på det danske marked.

At Troldtekt arbejder meget med cirkulær økonomi, hvor det gælder om at holde materialer og produkter i det økonomiske kredsløb med den højest mulige værdi længst muligt og med bæredygtighed, og det har også tiltrukket Ole Tønning Villumsen.

- Jeg glæder mig over at komme til en virksomhed, hvor produktionen er tæt på, og hvor råvarerne er danske. Fabrikken er imponerende med automatisering og robotteknologi

Ole Tønning Villumsen peger også på, at det er en styrke for Troldtekt, at virksomheden tæller alt fra en 40 års jubilar til en række nyansatte kolleger. 40 års jubilaren er forresten Hans Peter Aarslev, der var salgschef frem til 2010, hvor han overlod stafetten til Bo Pedersen, der nu har været et job som projektkonsulent i Sydjylland og på Fyn.

- At begge minde forgængere stadig er i virksomheden, giver unikke muligheder. De har en masse relationer og hele historikken omkring produkter og kunder, som jeg kan trække på, siger Ole Tønning Villumsen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Digte fra voldsmanden: Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl?

JEG SAGDE SMUT/MEN HAN FORFULGTE MIG I HALVANDET MINUT/OG ENDTE MED AT BLIVE SKUDT/DET HAR JEG IKKE FORTRUDT/SELV OM DET ER FORBUDT/AT PRUTTE MED KRUDT. Stor kunst eller ubehjælpsomt ævl fra Yahya Hassan, der fra sin tidsubestemte psykiatriske anbringelse sender "Yahya Hassan 2" på gaden? Anmelderne på dagbladsredaktionerne i København er ikke i tvivl. Stjernerne vælter ned over lyrikeren. "En overrumplende karakterfuld og kanongod bog", mener eksempelvis anmelderen i Weekendavisen, der brugte hele sin forside på et interview med digteren, som chefredaktør Martin Krasnik i sagens anledning personligt udførte. Andre uden for den kulturelle indercirkel er uenige i, at den dømte voldsforbryder er en befriende stemme fra den kulturelt så berigende ghetto. Den tidligere krimireporter på Ekstra-Bladet, Dan Bjerregaard, siger til journalisten.dk, at Hassan har "chikaneret folk, han har truet folk, og han har skudt en mand i foden. Han har et voldsomt forbrug af narkotika, han flasher våben, og jeg mener, at man skal overveje det meget nøje, hvis man gerne vil bidrage til det liv." Og det mener Bjerregaard, medierne gør ved at lade Hassan fylde så meget, og at danskerne gør, hvis de køber hans "banale børnerim". At medier beskæftiger sig med værk nummer to fra en skribent, hvis første bog for seks år siden solgte over 100.000, er kun naturligt. Så lader man sig nok let rive med, men det er altså ikke i sig selv en adgangsbillet til omtale og hyldest, at man er af anden etnisk afstamning, opvokset i en ghetto, notorisk voldsforbryder og indsat på retspsykiatrisk afdeling. Produktet må være det afgørende. Der er kun én konklusion: Danskerne må vurdere, om det er stor kunst eller ubehjælpsomt ævl, så vi slutter med endnu et citat fra den nye "karakterfulde og kanongode bog": "JEG HAR HAFT SKUDSIKKER VEST PÅ UNDER JAKKEN/SIDEN ÅR 2013/TRO MIG JEG ER TRÆT AF DEN/DENS LUGT ER BLEVET LED SOM OKSESVED/OG JEG ER BLEVET EN JAGET GED". Versalerne er forfatterens valg.

Annonce