x
Annonce
Ringkøbing IF

Ringkøbing IF henter hurtig spiller fra Cameroun - to franskmænd kommer ikke alligevel

Jules Youmeni spiller resten af sæsonen for Ringkøbing IF. Pressefoto
Ringkøbing IF håber at have forstærket truppen med den 21-årige U-landsholdsspiller Jules Youmeni fra Cameroun. Til gengæld blev det ikke til noget med de to franske spillere, RIF havde givet et kontrakttilbud.

Ringkøbing: En ny spiller, et par stykker der ikke kommer alligevel og et par hængepartier.

Det er status i Ringkøbing IF i øjeblikket.

I weekenden havde RIF Jules Youmeni med i træningskampen i Vejle, og efter træning i denne uge kom RIF så med et tilbud til Jules Youmeni, der sagde ja tak til en aftale frem til sommer.

Jules Youmeni er 21 år gammel og et aktiv på Camerouns U23 landshold. Tidligere i karrieren har han været i USA, hvor han var på kontrakt i Orlando, og senest har han spillet i FC Roskilde i den danske 1. division, hvor det dog kun blev til en enkelt optræden på banen i efteråret og nogle kampe på bænken

- Det her er en god mulighed for mig. I Ringkøbing kan jeg opbygge noget erfaring og udvikle mig yderligere som spiller. Samtidig håber jeg at være med til at redde klubben fra nedrykning, siger Jules Youmeni i en pressemeddelelse fra klubben.

Cheftræner Nicolai Wael er glad for aftalen kom i hus.

- Jules er en utrolig alsidig spiller, der sparker lige godt med begge ben, og vil derfor kunne dække begge kanter og eventuelt spille wingback i en 3-5-2 formation. Han har tidligere trænet på lidt højere niveau i Roskilde. Det kan man mærke både fysisk, taktisk og verbalt. Sidstnævnte er noget, truppen har manglet, siger Nicolai Wael.

Aftalen er blevet mulig, fordi to andre aftaler kiksede.

- Vi havde et par franske spillere til prøvetræning efter sæsonen, og dem gav vi et tilbud gennem deres engelske agent her for et par uger siden. Men den ene spiller havde agenten ikke helt styr på alligevel, og så blev det hele ikke til noget alligevel, fortæller sportschef Jens Nielsen.

Klaus Moesgaard havde en aftale på plads om prøvetræning med en tysk klub. Den prøvetræning er aflyst. Mikkel Jakobsen prøvetræner i Nykøbing Falster.

- Jeg ved ikke helt, hvad det ender med for de to spillere. Nu må vi se. Som det ser ud lige nu, har vi den trup, vi skal spille resten af sæsonen færdig med, siger Jens Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Stram op – og hold fast i lukkeloven

Læserbrev: Over de sidste uger har butiksansatte knoklet r…. ud af bukserne. Uden at kny sørger medarbejderne i vores butikker for, at der er fyldt op på hylderne, så vi alle sammen kan få mad på bordet, toiletpapir og andre fornødenheder. Og mange danske familier har fået deres køkkenskabe fyldt godt op. De butiksansatte har brug for påskens fridage til et velfortjent hvil. Derfor bør man ikke suspendere lukkeloven henover helligdagene. I denne tid, hvor myndighedernes anbefalinger er at blive hjemme og undgå tæt kontakt til andre mennesker, løber butiksansatte en daglig risiko med kontakt med flere hundrede kunder om dagen. De sætter eget helbred på spil for at passe deres job. Butiksledelserne rundt om gør alt, hvad de kan, for at passe godt på de ansatte med håndsprit, hyppig håndvask, plexiglasplader ved kassen og ’Hold afstand’-skilte på gulvene. Stor ros for det. Men at arbejde under de forhold er anstrengende. Helligdagene i påsken med lukkede butikker kan også være med til at passe på de ansatte, så de kan blive ved med at passe deres arbejde, så længe corona-krisen varer. Derfor, kære politikere: Hold fast i lukkeloven! Og så skal familien Danmark altså stramme op. Lad nu være med at klathandle en liter mælk og en pakke gær. Køb ind til flere dage og lad én person klare det. Det er heller ikke nu, I skal hele familien afsted på ose-tur i de lokale butikker for at se på nye ipads, havetrampolin til ungerne eller lamper til stuen. Det er måske fristende for at skabe et afbræk i tiden med hjemmeskole, men lad være. Jo flere I kommer sammen, jo større risiko udsætter I butikspersonalet for. Ring til den lokale butik i stedet og lav en aftale om at få leveret varen – eller at I kan hente den pakket i en pose. Så kan I både støtte vores midt- og vestjyske butikker og passe godt på de ansatte og jer selv samtidig.

Annonce