Annonce
Ringkøbing IF

Ringkøbing IF henter hurtig spiller fra Cameroun - to franskmænd kommer ikke alligevel

Jules Youmeni spiller resten af sæsonen for Ringkøbing IF. Pressefoto
Ringkøbing IF håber at have forstærket truppen med den 21-årige U-landsholdsspiller Jules Youmeni fra Cameroun. Til gengæld blev det ikke til noget med de to franske spillere, RIF havde givet et kontrakttilbud.

Ringkøbing: En ny spiller, et par stykker der ikke kommer alligevel og et par hængepartier.

Det er status i Ringkøbing IF i øjeblikket.

I weekenden havde RIF Jules Youmeni med i træningskampen i Vejle, og efter træning i denne uge kom RIF så med et tilbud til Jules Youmeni, der sagde ja tak til en aftale frem til sommer.

Jules Youmeni er 21 år gammel og et aktiv på Camerouns U23 landshold. Tidligere i karrieren har han været i USA, hvor han var på kontrakt i Orlando, og senest har han spillet i FC Roskilde i den danske 1. division, hvor det dog kun blev til en enkelt optræden på banen i efteråret og nogle kampe på bænken

- Det her er en god mulighed for mig. I Ringkøbing kan jeg opbygge noget erfaring og udvikle mig yderligere som spiller. Samtidig håber jeg at være med til at redde klubben fra nedrykning, siger Jules Youmeni i en pressemeddelelse fra klubben.

Cheftræner Nicolai Wael er glad for aftalen kom i hus.

- Jules er en utrolig alsidig spiller, der sparker lige godt med begge ben, og vil derfor kunne dække begge kanter og eventuelt spille wingback i en 3-5-2 formation. Han har tidligere trænet på lidt højere niveau i Roskilde. Det kan man mærke både fysisk, taktisk og verbalt. Sidstnævnte er noget, truppen har manglet, siger Nicolai Wael.

Aftalen er blevet mulig, fordi to andre aftaler kiksede.

- Vi havde et par franske spillere til prøvetræning efter sæsonen, og dem gav vi et tilbud gennem deres engelske agent her for et par uger siden. Men den ene spiller havde agenten ikke helt styr på alligevel, og så blev det hele ikke til noget alligevel, fortæller sportschef Jens Nielsen.

Klaus Moesgaard havde en aftale på plads om prøvetræning med en tysk klub. Den prøvetræning er aflyst. Mikkel Jakobsen prøvetræner i Nykøbing Falster.

- Jeg ved ikke helt, hvad det ender med for de to spillere. Nu må vi se. Som det ser ud lige nu, har vi den trup, vi skal spille resten af sæsonen færdig med, siger Jens Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Urimeligt gebyr på affald fra genbrugsbutikker

Læserbrev: Så blev der endelig offentligt røre omkring gebyr til genbrugspladsen for frivillige organisationer. Da vi i Kirkens Korshær Genbrug blev præsenteret for gebyret, var vi af den opfattelse, at det måtte bero på en misforståelse. Så vi sendte en ansøgning om fritagelse med henvisning til vores organisations formål, nemlig at indsamle midler til gavn for udsatte mennesker i Danmark blandt andet ved drift af varmestuer og væresteder. Desværre blev vores ansøgning om fritagelse ikke bevilget. Vi er cirka 40 frivillige, som hver uge gør et stort arbejde i den gode sags tjeneste med sortering og salg af donerede effekter fra borgere, som kunne have afleveret direkte til genbrugspladsen, som de har betalt gebyr for. Vi er meget taknemlige for det, som vi modtager til videresalg. Men vi er også nødt til at bruge genbrugspladsen i forbindelse med sortering, og altså nu betale gebyr for at kunne aflevere. Hvilket vi synes er urimeligt i vores situation. Vi i Kirkens Korshær Genbrug tilslutter os fuldt ud argumenterne fremført i læserbreve fra Blå Kors Genbrug og Plejehjemmets Venner vedrørende emnet og ønsker også, at dette gebyr for genbrugsbutikker med videre genbehandles i udvalg og byråd.

Annonce