Annonce
Navne

Revisorkarriere lakker mod enden

Leif Mosegaard stopper som revisor. Pressebillede
Annonce

SKJERN: Efter 43 år som revisor trækker statsautoriseret revisor Leif Mosegaard sig tilbage.

Siden 1977 har Leif Mosegaard været tilknyttet PwC, hvor han samtidig med sit virke i firmaet har gennemført uddannelsen til statsautoriseret revisor. Fra 1985 har Leif Mosegaard været tilknyttet PwC’s kontor i Skjern, som ved indgangen til 2020 blev overtaget af Partner Revision.

Leif Mosegaard har været en aktiv del af erhvervslivet og foreningslivet i det vestjyske område igennem alle årene.

- Det har længe været planen, at jeg ville trække mig tilbage i år. Det gør jeg med en blanding af vemod og spænding. Jeg er ikke nervøs for kontorets fremtid, for jeg ved, at vi har et stærkt team til at tage over, siger Leif Mosegaard i en pressemeddelelse i anledning af beslutningen.

- Men det er svært at sige farvel til det, man virkelig brænder for. Jeg har haft en fantastisk tid hos PwC og senest Partner Revision med masser af gode oplevelser sammen med både kunder, kolleger, medarbejdere og forretningsforbindelser, siger Leif Mosegaard.

Han fratræder sin stilling med udgangen af juni. Efter fratrædelsen vil Leif Mosegaard i mindre omfang fortsat fungere som konsulent og sparringspartner for Partner Revision, ligesom kollegerne stadig kan trække på hans viden.

På grund af Corona holdes der ikke afskedsreception i forbindelse med fratrædelsen.

-feldt

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce