Annonce
Ringkøbing

Reservedelsfirma åbner efter sommerferien i dyrecenter

Afdelingsleder Lars Uldall (tv) og direktør Klaus Jørgensen var tirsdag på besøg i Ringkøbing for at se de lokaler, hvor der efter sommerferien åbner en afdeling af reservedelsfirmaet Refako. Foto: peso
Refako åbner efter sommerferien - søger to ekspedienter.
Annonce

Ringkøbing: Efter sommerferien åbner et nyt reservedelsfirma i Ringkøbing.

Refako med hovedkvarter i Odense åbner i Ringkøbing sin 17. afdeling i de lokaler på Herningvej, hvor Ringkøbing Dyrecenter tidligere holdt til.

Tirsdag var direktør Klaus Jørgensen og afdelingschef Lars Uldall på besøg i de tomme lokaler, der nu skal fyldes med hylder og reservedele.

- Vi kan hurtigt fylde hylderne op, men lige nu mangler vi først og fremmest to dygtige reservedelsekspedienter, der kan servicere vores kunder, fortæller Klaus Jørgensen.

Først når der er ansat folk, så kan der sættes præcis dato på åbningen.

Refako blev startet i 1971 af Klaus Jørgensens far, Tommy Jørgensen.

- Dengang stod Refako for Refabrikerede Komponenter. I dag tænker jeg, at det står for reel, fair og kompetent, siger Klaus Jørgensen.

Selskabet har i dag 90 ansatte.

- Vi har en god afdeling i Herning, så derfor mente vi, at der var grobund for en afdeling i Ringkøbing, der jo har et stort opland. Vi fører en bred palet, ikke bare reservedele til biler, men også til lastbiler, busser og trailere, og vi sælger også til private hjemmemekanikere. Afdelingen vil blive styret af Lars Uldall, der også er i spidsen for de fire ansatte i vores afdeling i Herning, forklarer Klaus Jørgensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Fodboldskole i Hover blev en succes

Annonce