Ringkøbing

Reservedelsfirma åbner efter sommerferien i dyrecenter

Afdelingsleder Lars Uldall (tv) og direktør Klaus Jørgensen var tirsdag på besøg i Ringkøbing for at se de lokaler, hvor der efter sommerferien åbner en afdeling af reservedelsfirmaet Refako. Foto: peso
Refako åbner efter sommerferien - søger to ekspedienter.

Ringkøbing: Efter sommerferien åbner et nyt reservedelsfirma i Ringkøbing.

Refako med hovedkvarter i Odense åbner i Ringkøbing sin 17. afdeling i de lokaler på Herningvej, hvor Ringkøbing Dyrecenter tidligere holdt til.

Tirsdag var direktør Klaus Jørgensen og afdelingschef Lars Uldall på besøg i de tomme lokaler, der nu skal fyldes med hylder og reservedele.

- Vi kan hurtigt fylde hylderne op, men lige nu mangler vi først og fremmest to dygtige reservedelsekspedienter, der kan servicere vores kunder, fortæller Klaus Jørgensen.

Først når der er ansat folk, så kan der sættes præcis dato på åbningen.

Refako blev startet i 1971 af Klaus Jørgensens far, Tommy Jørgensen.

- Dengang stod Refako for Refabrikerede Komponenter. I dag tænker jeg, at det står for reel, fair og kompetent, siger Klaus Jørgensen.

Selskabet har i dag 90 ansatte.

- Vi har en god afdeling i Herning, så derfor mente vi, at der var grobund for en afdeling i Ringkøbing, der jo har et stort opland. Vi fører en bred palet, ikke bare reservedele til biler, men også til lastbiler, busser og trailere, og vi sælger også til private hjemmemekanikere. Afdelingen vil blive styret af Lars Uldall, der også er i spidsen for de fire ansatte i vores afdeling i Herning, forklarer Klaus Jørgensen.

0/0
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Qvist vil have Vesterhav Syd-høringssvar i byrådet

Kultur

Ny udstilling og nye bøger: Kunsten sætter tanker i værk

112

Hærværk: Bil fik skåret dæk op og blev sprayet med hvid maling

Læserbrev

Teatret OM: Kulturkraft med hjerne og hjerte

Læserbrev: Det er på alle måder en gave til ”Naturens Rige”, at Teatret OM er kommunens egnsteater. Det kan vi være særdeles stolte af og taknemmelige for. Teatrets virke er lokal, national og international kulturkraft med både hjerne og hjerte. I min optik er det præcis de mentale vitaminer, som både kultur og natur i Ringkøbing-Skjern Kommune kan bruge som grobund for kunstens utallige muligheder. Kort og godt mentalhygiejne til folket af højeste karat. Teatret OM har nu i en uge vist sit værd i forbindelse med markeringen af teatrets 30 års jubilæum. Temaet for ugen har været ”UR-NAT 2019”. Ganske genialt er der byttet lidt rundt på bogstaverne i NATUR! Med et overflødighedshorn af højdepunkter rundt i kommunen, har der blandt andet været parader, gadeteater, gøgl, musik, koncerter og stylte artisteri i verdensklasse. Da der fredag eftermiddag var ”kulturflod” fra torvet i Ringkøbing til havnen, var der tæt på 1000, der fik et vitamintilskud af oplevelser, som man kan leve længe på. Kulturchef Per Høgh gav teatret og flodbølgen en række rosende ord med på vejen. Herlig uhøjtidelig var han i sin tale på torvet. Dette gjaldt også formanden for kultur- og fritidsudvalget, Erik Viborg, da han i tirsdags i Vestjyllands Kunstpavillon i Videbæk, stod bag den officielle åbning af ”UR-NAT 2019”. Med ham ved roret for dette udvalg er der bestemt masser af håb for kulturens trivsel i kommunen. I sin tale var Viborg ikke en søvndyssende politiker, men et ærligt og autentisk menneske, der brænder for den livsglæde, Teatret OM står for. Et egnsteater som ledes af et team af stærke og stolte kvinder, som faktisk ikke findes lige i ”Naturens Rige”!

Ringkøbing-Skjern

K-formand har haft samtaler med nye kandidater

Videbæk For abonnenter

Borgere går i aktion: Vil have bedre internet

112

Brand hos Nordsø Fisk: Flammerne brændte hul i taget

Annonce