Annonce
Navne

Per Fjord blev fejret i Skjern Bank

Per Fjords 40-års jubilæum blev fejret i Skjern Bank. Her ses jubilaren sammen med fru Karla og døtrene Anne (tv.) og Stine (th.). Foto: Christian Baadsgaard

SKJERN: Man kan da også nemt komme galt afsted. Se nu bare Per Fjord fra Skjern Bank. Hele banken husker stadig den dag, hvor han lykønskede en kvinde med graviditeten. Dog var hun ikke med barn. Hun var blot overvægtig...

Anekdoten fortalte direktør Per Munck, da han holdt tale ved Per Fjords 40 års jubilæum i Skjern Bank. Det foregik fredag eftermiddag, og her roste Per Munck sin jubilar for altid at være en dedikeret medarbejder, og tilmed have et stort, varmt hjerte. Per Fjord er tillidsmand i banken, og Per Munck understregede, at der altid har været et godt samarbejde mellem de to gange Per. Desuden gav jubilæumsfejringen Per Fjord det, man kalder sikkerhed i ansættelsen. I hvertfald inviterede Per Munck til 50 års jubilæum for ham om 10 år!

Jubilaren selv er et kendt ansigt i foreningslivet i Skjern og omegn, og rigtig mange benyttede lejligheden til at komme og ønske tillykke.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

Mest læste

Leder For abonnenter

Dagbladet mener: Giv lufthavnen en blød landing

For en god måneds tid siden lykkedes det atter Stauning Lufthavn at holde propellen i luften - i hvert fald for en tid. Den lille lufthavn med den dårlige økonomi fik bevilget et krisetilskud på 2,5 millioner kroner fra byrådet. Vel at mærke oveni de knap to millioner kroner, som kommune i forvejen årligt poster i den. De seneste godt 25 år har kommunen hældt omkring 50 millioner kroner i Stauning Lufthavn, og efterhånden må man spørge sig selv, hvornår kassen skal klappe i. Er det virkelig en kommunal kerneopgave at drive en lufthavn, hvor underskuddet vokser i takt med, at antallet af fly falder? Nu foreslår pilot og tidligere direktør for flyselskabet Cimber, Jørgen Nielsen fra Sønderborg, at lufthavnen omdannes til en flyveplads og eventpark. Han foreslår, at arealerne kan bruges til weekend-arrangementer med bilræs, koncerter, småflysreparationer og flyturisme. Han foreslår også at etablere dronecenter og skoleflyvning, aktiviteter lufthavnen allerede er i fuld gang med. Vel at mærke alle initiativer, som ikke kommer til at koste skatteborgerne knap to millioner i årlig støtte - foruden diverse dyre redningskranse. Prisen er, at lufthavnen ikke vil have samme grad af bemanding som nu blandt andet i kontroltårnet, men igen må man spørge sig selv, hvorfor Ringkøbing-Skjern partout skal have en lufthavn med fuld bemanding? Specielt ikke når alternativet er en prisbilligere løsning, der samtidig kan være rammen om kulturelle arrangementer. Det med kultur er nemlig noget, vi kan her i kommunen. Hvad havne angår, er man nok bedre til fiskeri- og lystbådehavne her i området - end til lufthavne. Kommunen er desuden allerede medejer af Midtjyllands Lufthavn i Karup. Det vil måske være en bitter pille at sluge for nogle, at man ikke kan opretholde en lufthavn, trods de mange millioner man har smidt efter den. Men på et tidspunkt må man trække en streg og erkende, at man ikke skal i den retning og se sig om efter en ny vej. Det kunne passende være den vej som en tidligere flychef - på eget initiativ i øvrigt - foreslår.

Annonce