Annonce
Ringkøbing Håndbold

Overskud i Ringkøbing Håndbold på 56.463 kroner - Charlotte Christensen valgt som ny direktør

Det blev desværre ikke til nogen oprykning til ligaen for Rikke Jensen og resten af Ringkøbing Håndbold, men til gengæld kunne klubben glæde sig over et overskud på godt 56.000 kroner. Arkivfoto: Søren Palmelund
på den årlige generalforsamling kunne Ringkøbing Håndbold desværre ikke berette om nogen oprykning, men til gengæld kunne man glæde sig over et overskud på regnskabet.
Annonce

Ringkøbing: Der var to meget væsentlige punkter, da Ringkøbing Håndbold i denne uge afviklede deres årlige generalforsamling; overskud og ny direktør.

Sæsonen endte ikke med det ønskede sportslige resultat og dermed heller ikke en hurtig tilbagevenden til landets bedste række. Til gengæld gav det økonomiske resultat en fremgang og et overskud på kr. 56.463, hvilket betyder, at egenkapitalen nu udgør kr. 764.230.

Charlotte Christensen er ny formand i Ringkøbing Håndbold. Pressefoto: Ringkøbing Håndbold

- Vi er godt tilfredse med det økonomiske resultat, da målsætningen altid har været at frembringe positive tal på bundlinjen. Vi har oplevet en nedgang i omsætningen, som var helt forventet på baggrund af nedrykningen fra ligaen. Dog har corona-epidemien haft yderligere indflydelse på omsætningsnedgangen, da vi i foråret måtte aflyse nogle indtægtsgivende events. Statens hjælpepakker samt tilpasninger på omkostningssiden gør imidlertid, at vi rammer et resultat på den positive side, fortalte formand Lars Buhl, der fortsatte:

- Vi er godt med i forhold til vores egenkapital og de øvrige økonomiske krav, som stilles, for at Ringkøbing Håndbold kan vende tilbage til landets bedste række. Det er vores klare  målsætning, og vi arbejder benhårdt på at indfri denne ambition, sagde Lars Buhl.


Vi er godt tilfredse med det økonomiske resultat, da målsætningen altid har været at frembringe positive tal på bundlinjen.

Lars Buhl, formand for Ringkøbing Håndbold


Charlotte Christensen er ny formand

På generalforsamlingen var der samtidig udskiftning i bestyrelsen, hvor Henrik Mathiesen efter mange år udtrådte af bestyrelsen og dermed også fra direktørposten. Charlotte Christensen og Mogens Andreasen indtrådte i bestyrelsen, og Charlotte Christensen overtog posten som direktør.

Bestyrelsen består herefter af følgende syv medlemmer: Lars Buhl (formand), Søren Ingemann (næstformand), Charlotte Christensen, Peter Byskov, Søren Søe Plougsgaard, Tommy Wulff Larsen og Mogens Andreasen.

- Vi vil gerne takke Henrik Mathiesen for sin store indsats for Ringkøbing Håndbold gennem mange år. Han har brugt virkeligt mange frivillige timer til uvurderlig glæde og gavn for alle i og omkring Ringkøbing Håndbold. Heldigvis slipper Henrik ikke helt opgaverne, og vil stadig løse enkelte opgaver for klubben blandt andet vores årlige gourmet-aften, sluttede Lars Buhl.

Annonce

Mest læste

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Et tankevækkende advarselsskud for boven

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Vandsporten bandt Jakob Sally til Vestjylland - nu kunne han ikke drømme om at flytte

Annonce