Annonce
Erhverv

Over halvdelen af YGS-medarbejderne er væk

Et billede fra Your Global Solution inden salget, da der var mellem 50 og 60 medarbejdere ansat i lokalerne på Nygade i Videbæk. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Danhydra A/S, der købte YGS, beskæftiger i alt 30 medarbejdere. Over halvdelen af de oprindelige 50 medarbejdere i Videbæk, som Danhydra overtog, er således ikke længere ansat.

Herning: Peter Rask Gregersen, direktør i Danhydra, siger til Dagbladet, at han er bundet af aftaler i forbindelse med voldgiftssagen og derfor ikke kan udtale sig om juridiske og økonomiske forhold i købet af Your Global Solution (YGS) fra Lars Birkkjær. Han vil dog gerne fortælle om Danhydras status i dag.

Faktum er, at Your Global Solution er fortid i Videbæk. I marts 2018 flyttede Danhydra ind på en ny lokation i Herning, hvor YGS-medarbejderne fra Videbæk og Danhydra-medarbejderne fra Holstebro blev samlet.

- Hverken Holstebro eller Videbæk var velegnede, og derfor besluttede vi os for at flytte til Herning. Vi fraflyttede begge adresser på samme tid. Herning-lokationen passer godt til os, siger direktør Peter Rask Gregersen.

Da Your Global Solution var på sit højeste, havde Lars Birkkjær 60 mand i sit brød.

Da Danhydra lukkede ned i Videbæk og flyttede til Herning, var der omkring 50 ansatte i Videbæk, anslår Peter Rask Gregersen. I dag er der ansat i alt 30 medarbejdere hos Danhydra i Herning.

- De medarbejdere, der var i Videbæk og Holstebro, blev alle tilbudt at flytte med til Herning. Der var dygtige medarbejdere begge steder, og de valgte at fortsætte på lokationen i Herning, og det er dejligt. Men sammensætningen af services og produkter i Danhydra er anderledes i dag, og derfor er mixet af medarbejdere også anderledes i dag. Så de 50 medarbejdere i YGS dengang er ikke nødvendigvis ansat i det nye Danhydra, siger Peter Rask Gregersen.

Om de produkter, som Lars Birkkjær skabte sin virksomhed på og solgte til Danhydra, siger Peter Rask Gregersen.

- Som udgangspunkt har vi med få undtagelser fortsat med deres produkter og serviceydelser, og dem udvikler vi fortsat på.

Også den tyske og amerikanske afdeling, som Lars Birkkjær etablerede, eksisterer stadig hos Danhydra.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];