Annonce
Skjern

Onsdagspiger besøgte efterskole

En stor flok onsdagspiger besøgte efterskole i Skjern. Privatfoto

Skjern-Tarm: Forleden fik 80 onsdagspiger (60+ årige) fra Seniorgården i Tarm og AktivitetscenterSkjern en rigtig ungdomsoplevelse, da de var på Den danske Design- og Håndværksefterskole (DHE) i Skjern. De blev vist rundt på efterskolen af engagerede elever, som med glæde og stolthed i stemmen fortalte om deres skole. Der blev undervejs udvekslet erfaringer, da mange af onsdagspigerne også selv er meget kreative.

Flere af onsdagspigerne gav udtryk for, at det havde været en rigtig spændende oplevelse at se skolen og som én sagde: "Bare det dog var mig, der skulle på efterskole."

Forstander Leif Milter Hansen sluttede dagen af med at fortælle om skolens historie, værdier og hvad de gør for, at det bliver et godt sted at være for alle 190 elever.

Inden onsdagspigerne forlod skolen, fik de lov til at se skolens køkken, som tidligere på formiddagen havde serveret formiddagskaffe med nybagte boller og kringle.

Næste gang onsdagspigerne mødes er onsdag 26. februar hos virksomheden Astrup Group. Der er tilmelding senest en uge før.

Annonce
Elever på DHE viste onsdgaspigerne rundt på skolen. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce