Annonce
Hvide Sande

Nyt turismesamarbejde har fået bestyrelse

Destination Vesterhavets bestyrelse. Fra venstre er det: Søren Lydig, Finn Christensen, Lisbeth Valther (formand), Erik Buhl, Hans Østergaard (næstformand), Liv Thøger-Aldahl (direktør), Søren Elbæk, Mette Bjerrum Jensen, Søren Laulund og Helle Møller Mikkelsen. På billedet mangler Anders Thygesen. Pressebillede
Lisbeth Valther, Next Step Challenge, er formand for det nye turismesamarbejde i Varde og Ringkøbing Skjern kommuner.
Annonce

Hvide Sande: Omkring 100 repræsentanter for turismeerhvervet i Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner mødte i går aftes op til den stiftende generalforsamling i den fælleskommunale turismedestination Destination Vesterhavet.

Her sagde de god for oprettelsen af én fælles turismedestination, Destination Vesterhavet, der har til formål at "skabe udvikling og vækst for turismeerhvervene i Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner med afsæt i medlemmernes turismeerhvervsinteresser og i samarbejde med Ringkøbing-Skjern og Varde Kommuner", som det hedder i fusionsaftalen mellem Ringkøbing Fjord Turisme og ProVardes turismefremmedel.

Et forberedelsesudvalg bestående af erhvervsrepræsentanter og politikere fra de to kommuner har siden det tidlige forår arbejdet på at fastsætte principper, værdier og ambitioner for det fælles destinationsselskab, der målt på antallet af udenlandske overnatninger bliver Danmarks største.

Bestyrelsen for det nye turistsamarbejde består af Mette Bjerrum Jensen. Ringkøbing-Skjern Museum, Anders Thygesen, Esmark, Søren Lydig Kristensen, Keilberg Smykker, Lisbeth Valther, Next Step Challenge, Helle Møller Mikkelsen, Nymindegab Familie Camping og Finn Christensen, Feriekompagniet Blåvand.

Desuden har byrådet i Ringkøbing-Skjern Kommune udpeget borgmester Hans Østergaard og viceborgmester Søren Elbæk til bestyrelsen, mens Varde Kommune bliver repræsenteret af borgmester Erik Buhl og viceborgmester Søren Laulund.

Efter den stiftende generalforsamling konstituerede bestyrelsen sig med Lisbeth Valther som formand og Hans Østergaard som næstformand.

På den stiftende generalforsamling blev den nye direktør præsenteret. Det er 47-årige Liv Thøger-Aldahl.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce