Annonce
Ringkøbing-Skjern

Jesper Märcher Larsen er direktør i nystiftede Skousen Ringkøbing A/S

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: H.S.V. Holding ApS, c/o Hvide Sande Vodbinderi ApS, er stiftet af Hans Heide Iversen, John Heide Iversen og Heidi Marie Heide Olesen. Direktionen udgøres af Thomas Bank Olesen. Kapitalselskabets formål er at eje kapitalandele og øvrig formuepleje.

Skousen Ringkøbing A/S er stiftet af FA.JENS BYSKOV A/S, Ringkøbing. Bestyrelsen udgøres af Peter Byskov Sandsberg (formand), Jesper Märcher Larsen og John Nørgaard Larsen. Direktionen udgøres af Jesper Märcher Larsen. Selskabets formål er detailhandel med elektriske husholdningsapparater, handel og service, og anden i forbindelse hermed stående virksomhed.

Haueis Hannes er tiltrådt bestyrelsen i JSB GROUP A/S, Ringkøbing. Angelo Roberto Quabba er fratrådt.

Rudolf Hadron er tiltrådt som formand for bestyrelsen i Gurit Kitting Holding ApS, Ringkøbing. Angelo Roberto Quabba er fratrådt.

Carsten Møller Pedersen er fratrådt bestyrelsen i INSURANCE EDP COOPERATION A/S, Videbæk.

Fieldway ApS, Fjelstervang, er stiftet af Michael Tisgaard Olesen. Selskabets formål er handel med landbrugsmaskiner og dermed beslægtet virksomhed.

Lars Birkkjær Nielsen er fratrådt direktionen i LBN Properties ApS, Videbæk, der er anmodet opløst jf. selskabslovens paragraft 225.

Mikkel Hessellund Lauritsen og Per Hessellund Lauritsen er fratrådt direktionen i Mikkel Hessellund IVS, Grønbjerg, der er opløst ved erklæring, jf. selskabslovens paragraf 216.

Fjordens Fad ApS, Rindum, er stiftet af Thomas Trankjær og Rental Maskinudlejning Holding ApS, 6900 Skjern. Selskabets formål er udlejning af materiel og dermed beslægtet virksomhed.

Lars Henrik Hansen, Jakob Kildegård Pedersen, Jens Alfred Poulsen (formand) og Oluf Poulsen er fratrådt bestyrelsen i HERBORG SMEDE- OG MASKINFORRETNING A/S. Jens Jørgen Jessen Bjerrisgaard (formand), Henning Siersbæk (næstformand) og Morten Buus er tiltrådt.

Bent Allerslev Frandsen er fratrådt som formand i VESTERGAARD MARK A/S, Hemmet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Indvandreres efterkommere fornægter ytringsfrihed: Hvad bilder de sig ind?

Det skriger til himlen. Hundredtusinder på flugt har fået lov at opholde sig i Danmark, men langt fra alle siger tak ved at respektere vores demokrati. 48 procent af efterkommerne af ikke-vestlige indvandrere mener, at det skal være forbudt at kritisere religion. Det kan man læse i Udlændinge- og Integrationsministeriets årlige undersøgelse af ikke-vestlige indvandrere og efterkommeres medborgerskab. Det er rystende. De fleste af efterkommernes forældre har fået lov at være her, fordi de er flygtet fra diktaturer, hvor man kan risikere livet ved at ytre sig, tro på andet end islam, være homoseksuel eller i opposition til diktatoren. Lande, hvor individets frihed intet betyder. Vi giver deres børn alle muligheder. Og så fornægter halvdelen af efterkommerne helt grundlæggende rettigheder som at måtte kritisere alt, også religion. Hvad bilder de sig ind? Formanden for Rådet for Etniske Minoriteter, Halima El Abassi, siger, at efterkommere står uden for samfundet og ikke føler sig som en del af fællesskabet. Forfatter Tarek Hussein taler om "dagligdagens hetz" mod muslimer og siger, at den får dem til at hæve paraderne. Begge repræsenterer en offermentalitet, der ikke er til at holde ud. Den kan heller ikke begrundes i fakta. Dagen efter nyheden om efterkommernes mentale fravalg af Danmark kan Kristeligt Dagblad fortælle om en undersøgelse fra det amerikanske Pew Research Center. Man har interviewet 24.599 mennesker i 15 vestlige lande og kan konkludere, at danskerne er de tredjemest positive over for muslimer efter nordmænd og hollændere. Det er altså ikke danskerne, der ikke er tolerante. Tværtimod kan man nu med god ret spørge, hvor stor en andel af mennesker med foragt for demokratiske værdier vi vil acceptere i vores land. At stille spørgsmålet har intet med racisme at gøre, men alene med det allervigtigste: demokrati, ytringsfrihed og frihedsrettigheder. Værdier, vi skal insistere på som altafgørende i vores land. Også for vores gæster.

Annonce