Annonce
Ringkøbing-Skjern

Nyt om erhvervsnavne

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: Svend Lykke Jensen er fratrådt direktionen i V-Designhuse ApS, Videbæk.

Birgitte Bille Hansen (formand), Lars Jensen og Boi Nielsen er tiltrådt bestyrelsen i Velling Andelsbutik. Kristian Gonge Enevoldsen, Jacob Gravlund Jørgensen og Holger Nygaard (formand) er fratrådt.

Johnny Nielsen er tiltrådt som bestyrelsen og direktionen i Klittens Put&Take ApS, Aargab. Connie Martina Riise er fratrådt.

Frede Nygaard Hansen er fratrådt direktionen i T.T.S. HOLDING ApS, Troldhede. Karen Marie Hansen er tiltrådt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Hjælp kommunen: Frivillig renholdelse

Læserbrev: Gudrun Pedersen havde den 28. december en meget relevant leder i Dagbladet – Giv kommunen en hjælpende hånd. Det var en leder, der igen satte henkastning af skrald på dagsordenen. Skrald på kommunens kyststrækning kan vi nok ikke beskylde kommunens borgere for – som hovedregel. Alt det skrald, der ligger og flyder langs landevejene og rundt omkring i vores byer – både store og små byer – skyldes som hovedregel kommunens egne borgere – desværre. I slutningen af byrådsperioden 2014 -2017 fremsatte Fjordlisten et budgetforslag, som faktisk blev vedtaget og indgik i budgettet. Jeg mener, det var for 2016 og frem. Det gik ud på, at der blev afsat et sekscifret beløb til deling mellem de foreninger, der vil bidrage med at fjerne affald fra vejområder, der er valgt af kommunens administration. Foreningens frivillige skal så renholde en bestemt strækning på nogle kilometer i et år, ikke bare en gang men flere gange i løbet af året. Pengene blev afsat i budgettet, men så vidt jeg ved aldrig effektueret til projektet. Som formand for Videbæk Borgerforening frem til marts 2018, ved jeg, at vi ikke har fået tilbudt muligheden fra kommunen. Var det ikke en ide at få sat det i gang hurtigst muligt. Der er i hvert fald steder nok at tage fat på i hele kommunen.

Annonce
var adsmtag = adsmtag || {}; adsmtag.cmd = adsmtag.cmd || [];