Ringkøbing-Skjern

Nyt om erhvervsnavne

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: Thomas Rene Pedersen er fratrådt direktionen i Sønderby Mink ApS, Ringkøbing, der er anmodet opløst, jf. selskabslovens § 225.

Michael Bek Madsen ApS, Ringkøbing, er stiftet af Hvidbjerg Bageri ApS, Thyholm. Virksomhedens formål er af drive bagerforretning med udsalg og produktion af bagværk og dermed beslægtede aktiviteter.

Scott Michael Gurvis er tiltrådt som formand i Agro Korn A/S, Trøstrup. Richard Charles Cloke er fratrådt.

Henriette Hykkelbjerg Palmvig er fratrådt direktionen iHykkelbjerg Palmvig Invest ApS, Hoven, der er anmodet opløst jf. selskabslovens § 225.

Kim Klastrup er fratrådt bestyrelsen i JKS A/S. Ringkøbing.

Søndervang Økologi ApS, Stadil, er stiftet af Jens Riskjær Kolby. Selskabets formål er landbrugsdrift samt dermed forbunden virksomhed.

Kamp Agro ApS, Stadil, er stiftet af Niels Esper Halkjær Kamp, Ole Kamp og Peter Kamp. Selskabets formål er at investere i og foretage udlejning af fast ejendom, at drive virksomhed med landbrugsdrift samt anden dermed beslægtet virksomhed.

Røn Holding ApS, Skjern, er stiftet af Jesper Handerup Røn. Virksomhedens formål er at besidde kapitalandele og dermed beslægtet virksomhed.

Skifteretsbehandlingen er sluttet, og Skandinavisk Auktionshus IVS, Spjald, er opløst.

Videbæk Isolering ApS er stiftet af Michael Aalbæk Larsen og Kasper Vestergaard Uldbjerg. Virksomhedens formål er at isolere og energioptimere boliger og hermed beslægtet virksomhed.

Troels Bülow-Olsen, Bjørn Jepsen, Finn Erik Kristiansen og Jens Okholm (næstformand) er fratrådt bestyrelsen i Skjern Bank A/S. Bjørn Jepsen (næstformand) Niels Erik Kjærgaard og Niels Christian Poulsen er tiltrådt. Niels Christian Poulsen er fratrådt som bestyrelsessuppleant, Mike Jensen er tiltrådt.Lars Lerke er fratrådt bestyrelsen som valgt af medarbejderne, Michael Tang Nielsen er tiltrådt.Thomas Friis Baun er fratrådt som suppelant for den medarbejdervalgte, Jørgen Weise Dalgaard og Jesper Sølbech Petersen er tiltrådt.

0/0
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
112

Dåsekaster i BMW fik kolde fødder: Meldte sig selv til politiet

Skjern

Forbudt med slag og spark: Ny judoklub slår dørene op i Skjern

Vestjylland For abonnenter

Ormefiskeriet i Varde Å vil formentlig blive begrænset

Vestjylland For abonnenter

Varmen og orm er værre end antallet af genudsættelser af vardelaks

Leder For abonnenter

Det mener Dagbladet: Lyt til 'praksis-partisanens' gode råd

Praksis-partisan. Sådan kalder Peder Sørensen sig selv. Han har gennem 11 år været leder af Produktionsskolen i Skjern og ved derfor af erfaring, at en praktisk tilgang til liv og læring virker bedre end alverdens bøger. I hvert fald for de elever, som er kommet på netop den skole, fordi de af den ene eller den anden grund er løbet sur i det almindelige skolesystem. Mange af dem har ikke verdens bedste oplevelser med sig i skoletasken, og før de kan blive klar til igen at binde an med bøger og teori, skal de lære at tro på sig selv. Det sker ifølge Peder Sørensen bedst gennem netop praktisk arbejde. Det er i der, langt hovedparten af eleverne har deres styrke, og det er derfor her, der er en basis, man kan bygge en selvtillid op på. At det virker, viser de tørre tal fra skolen i Skjern: 70 procent af eleverne er kommet videre i uddannelse eller arbejde. Med andre ord masser af solstrålehistorier om mennesker, der blev grebet, efter at de var snublet i starten, og som lærte at stå på egne ben. Men nu er det slut: Skolens seneste afgangshold blev også det sidste. Landets produktionsskoler lukker nemlig med udgangen af juli og bliver i stedet til FGU'er - Forberedende Grunduddannelse, der også skal hjælpe eleverne videre til uddannelse eller arbejde. På FGU kommer eleverne ind på ét af tre spor: Et, hvor de kan forbedre sig i boglige fag, et andet til de unge, der kan lide praktisk arbejde, men som også gerne vil forbedre sig i dansk og matematik, og endelig et tredje spor, hvor de unge er i virksomhedspraktik det meste af tiden og resten af tiden i skolepraktik med undervisning i fag, der er relevante for praktikken. Forhåbentlig vil den nye uddannelse vise sig lige så effektiv til at hjælpe ikke mindst de skrøbelige blandt eleverne videre, som Produktionsskolen var. Det er som bekendt ligegyldigt, hvilken farve katten har og hvad den hedder - bare den kan fange mus. Men det vil være klogt at lytte til erfaringerne fra 'praksis-partisaner' som Peder Sørensen. For hvis man vil skabe nye solstrålehistorier, er det afgørende at have fokus på hver enkelt elevs muligheder. Først når de tror på sig selv, kan de være de klar til de boglige fag. Det lyder både enkelt og indlysende.

Tarm

Har du skjulte skatte? Så vil TV2 Fri gerne se dig til Markedsdage i Tarm

Vestjylland For abonnenter

Leo fra Vemb blev 80 år: - Han var en klippe

Skjern

Flere vil i de ukendtes grav - kirkegård åbner ny afdeling med anonyme grave

Vestjylland

Lystfisker langer ud efter fiskeopsynsmand, der fangede 79 laksefisk

Annonce