Ringkøbing-Skjern

Nyt om erhvervsnavne

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: Thomas Rene Pedersen er fratrådt direktionen i Sønderby Mink ApS, Ringkøbing, der er anmodet opløst, jf. selskabslovens § 225.

Michael Bek Madsen ApS, Ringkøbing, er stiftet af Hvidbjerg Bageri ApS, Thyholm. Virksomhedens formål er af drive bagerforretning med udsalg og produktion af bagværk og dermed beslægtede aktiviteter.

Scott Michael Gurvis er tiltrådt som formand i Agro Korn A/S, Trøstrup. Richard Charles Cloke er fratrådt.

Henriette Hykkelbjerg Palmvig er fratrådt direktionen iHykkelbjerg Palmvig Invest ApS, Hoven, der er anmodet opløst jf. selskabslovens § 225.

Kim Klastrup er fratrådt bestyrelsen i JKS A/S. Ringkøbing.

Søndervang Økologi ApS, Stadil, er stiftet af Jens Riskjær Kolby. Selskabets formål er landbrugsdrift samt dermed forbunden virksomhed.

Kamp Agro ApS, Stadil, er stiftet af Niels Esper Halkjær Kamp, Ole Kamp og Peter Kamp. Selskabets formål er at investere i og foretage udlejning af fast ejendom, at drive virksomhed med landbrugsdrift samt anden dermed beslægtet virksomhed.

Røn Holding ApS, Skjern, er stiftet af Jesper Handerup Røn. Virksomhedens formål er at besidde kapitalandele og dermed beslægtet virksomhed.

Skifteretsbehandlingen er sluttet, og Skandinavisk Auktionshus IVS, Spjald, er opløst.

Videbæk Isolering ApS er stiftet af Michael Aalbæk Larsen og Kasper Vestergaard Uldbjerg. Virksomhedens formål er at isolere og energioptimere boliger og hermed beslægtet virksomhed.

Troels Bülow-Olsen, Bjørn Jepsen, Finn Erik Kristiansen og Jens Okholm (næstformand) er fratrådt bestyrelsen i Skjern Bank A/S. Bjørn Jepsen (næstformand) Niels Erik Kjærgaard og Niels Christian Poulsen er tiltrådt. Niels Christian Poulsen er fratrådt som bestyrelsessuppleant, Mike Jensen er tiltrådt.Lars Lerke er fratrådt bestyrelsen som valgt af medarbejderne, Michael Tang Nielsen er tiltrådt.Thomas Friis Baun er fratrådt som suppelant for den medarbejdervalgte, Jørgen Weise Dalgaard og Jesper Sølbech Petersen er tiltrådt.

0/0
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Mange gravsteder sløjfes: Lokale kirkegårde er under forvandling

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

ØSB A/S har vækstet kraftigt i 2018

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Overskuddet mere end fordoblet i Skjern Papirfabrik

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Sådan forgylder du din forening: Ni gode råd til fondssøgning

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Foreningshus købte professionel fundraiser for at rejse millioner

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Foreninger zoomer ind på fondene: Vil have fat i guldet

Ringkøbing-Skjern

900 uldne statister skal give ekstra opmærksomhed til EU-kandidat