Annonce
Ringkøbing-Skjern

Nyt om erhversnavne: Se omrokeringerne i de lokale virksomheder

Arkivfoto: Michael Bager

Ringkøbing-Skjern: Hans Holm er tiltrådt bestyrelsen i Stauning-Dejbjerg Udvikling ApS. Johnny Andersen er fratrådt.

Boy Boysen er tiltrådt bestyrelsen i Vestjysk Marketing A/S, Ringkøbing. Henrik Vestergaard Kastbjerg er fratrådt.

Aleks Ulrik Olesen er tiltrådt bestyrelsen i Videbæk Energiforsyning A/S. Niels Ove Henriksen er fratrådt.

Vibeke Madsen er fratrådt direktionen i MS Holding af 2017 ApS, Aargab.

Marianne Bøjstrup Birkmose er tiltrådt bestyrelsen i Højmark Udviklingsselskab ApS. Lene Feldberg Christensen er fratrådt.

Jens Birklund Andersen er tiltrådt bestyrelsen i GIBO PLAST A/S, Skjern. Lars Ravn Bering er fratrådt.

Kasper Nørlund Bendiks og Simon Stensbjerg er fratrådt direktionen i Stendix furniture IVS, Videbæk, der er opløst ved erklæring, jf. selskabslovens paragraf 216.

Poul Johnsen Høj er tiltrådt som formand i A/S Hvide Sande Isværk. Christen Fjord Lodberg er tiltrådt bestyrelsen, Svend Bøndergaard er fratrådt.

Kineseren i Borris ApS, Borris, er stiftet af Margit Liljestjerne Gosvig. Selskabets formål er at drive restaurationsvirksomhed og hermed forbundet virksomhed.

Søren Lambæk er tiltrådt bestyrelsen i Hotel Smedegaarden ApS, Lem. Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt er fratrådt.

Søren Lambæk er tiltrådt som formand i Ejendomsselskabet Jernbanegade 2, Lem ApS. Finn Schlechter Nederby er tiltrådt bestyrelsen. Poul Hjulmand, Erling Jensen og Jesper Ebbesen Fredslund Schmidt er fratrådt.

LNM Advokatanpartsselskab, Ringkøbing, er stiftet af Lene Norup Møller. Selskabets formål er at fungere som holdingselskab for anparter i Advokatanpartsselskabet Thorninger.

Baunbjerg Plantage af 1897 ApS, Tarm, er stiftet af Bjarne Dyrberg. Virksomhedens formål er at drive skovbrugsvirksomhed samt anden hermed efter direktionens skøn beslægtet virksomhed.

Claus Hartvig er fratrådt som likvidator i Bent Hede Elektronik A/S, Tarm, der er opløst.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce