Annonce
Hvide Sande

Nu er ny kanal åbnet: - Det ser rigtig godt ud

Her kan man fra dronehøjde se den nye kanal. De første huse Langsand Langs Vand ses oppe midt i billedet. Foto Jørgen Kirk.
Stort feriehusprojekt i Hvide Sande begynder for alvor at tage form; kanal fra slusen til lystbådehavnen nu færdig.

HVIDE SANDE: Hvide Sande har nu fået en ny vandvej - Langsand-kanalen.

Lige før påske blev kanalen, der går fra slusen til lystbådehavnen, åbnet; det samme gjorde en sidekanal, der forløber langs sydsiden af det store feriehusprojekts første etape.

- Det ser rigtig godt ud, siger Henning Davidsen, der leder ferieboligprojekt Langsand Langs Vand.

Første etape består af 11 boliger, der er solgt, og som i løbet af det næste par måneder vil blive afleveret til ejerne.

Etape to - der omfatter otte boliger - er også solgt, og vil stå klar til overtagelse i marts 2020, fortæller Henning Davidsen.

De to følgende etaper i første del af projektet, etape tre og fire, omfatter begge 13 boliger, og vil blive ført ud i livet, efterhånden som de sælges.

Ifølge Henning Davidsen går salget også fint i etape tre.

Der er dog lang vej endnu, før Langsand Langs Vand står færdig. Hele projektet omfatter 100 ferieboliger; første afdeling er på 45 boliger, mens der er 55 i næste afdeling.

Nu kan folk i alt fald få et indtryk af, hvordan byggeriet kommer til at se ud, siger Henning Davidsen.

- Det vil næppe skade det fremtidige salg, at man nu kan komme ned og dyppe fingrene i kanalen, siger han.

Annonce
Når det står færdigt, bliver Langsand Langs Vand Hvide Sandes Venedig.

Stor interesse

Kasper Palnov, EDC Hvide Sande, der - sammen med Estate - sælger boligerne, er heller ikke i tvivl om, at det er en fordel, at projektet nu er kommet så langt, som det er.

- Hidtil har er været tale om projektsalg. Men nu kan interesserede se, hvordan boligerne og omgivelserne er, og det skader ikke, siger han.

Kasper Palnov fastslår, at der har været betydelig interesse for Langsand Langs Vand, og han tror på, at den forbliver stor.

- De fleste kunder er i den alder, hvor børnene er flyttet hjemme fra. Når jeg spørger dem om, hvorfor de er interesseret i Langsand Langs Vand, svarer de typisk, at de gerne vil have en feriebolig, de ikke skal bruge tid på at vedligeholde, og som ligger nær byen, men som samtidig er tæt på vand og på naturen, siger han.

Er man interesseret i at se boligerne, arrangeres der åbent hus i pinsen, siger Henning Davidsen.

Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Erhverv

Digital hjælp er blevet gratis

Ringkøbing-Skjern

800.000 kroner i spil: Musikskolechef er i tvivl om mulighed for tilbagebetaling

Annonce