Annonce
Vestjylland

Møbelforretning får ny butik

Ved Hjemme Hos Veigaard er der fuldt gang i renoveringen af butikslokalet for tiden. Privatfoto: Ole Veigaard
Annonce

Ulfborg: Der er stadig kunder at køre ud til for Hjemme Hos Veigaard her ved Ulfborg. Men selve butikken er lukket af for offentligheden. Og i stedet for at sende medarbejderne hjem, så har de siden slutningen af december arbejdet på at gøre butikken klar på ny.

Indehaver Ole Veigaard har nemlig smidt flere 100.000-kroner efter at få hele huset renoveret -  så det står færdigt til åbning den 18. januar, hvis ellers ikke restriktionerne varer ved.

- Det gør vi, så det bliver mere indbydende og mere eksklusivt. Vi lever jo af at sælge gulve og pæne møbler, så det skal jo også tage sig pænt ud, siger han.

2020 har været et særdeles godt år for møbelbutikken, der kun har fortsat de sidste års opadgående kurve.

- Især kunne vi mærke et ryk i efteråret i forbindelse med udbetaling af feriepenge, og det har  været vores bedste år nogensinde, siger han.

Under renoveringen bliver butikkens gulvtæppe nu erstattet af tæppefliser. Der kommer en masse udstillingsarealer med træ- og laminatgulve og møblerne får i det hele taget mere luft mellem sig.

- Vi laver jo løbende nye udstillinger, men nu giver vi den altså en ekstra stor omgang, siger Ole Veigaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Tarm

Køber af konkursramt efterskole jubler over politikernes ja: Nu er vi flyvende

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Læs 140 høringssvar om planlagt lukning af X-bus: Som studerende er jeg glad for at have ruten som bindeled mellem mit studieliv og mit barndomsområde

Annonce