Annonce
Ringkøbing Håndbold

Slut: Genlæs Ringkøbing Håndbolds slutspurt og sejr over Bjerringbro her

Hende her - Line Gyldenløve Kristensen - skal Ringkøbing Håndbold passe ekstra godt på, når Ringkøbing spiller i Bjerringbro lørdag eftermiddag. Line Gyldenløve Kristensen har scoret forrygende 132 mål i 17 kampe. Ringkøbings topscorer er Camilla Faartoft med 72 mål. Det overgår Louise Søndergaard fra Bjerringbro FH med 81 mål i 14 kampe. Arkivfoto: Morten Pedersen

Ringkøbing: Ringkøbing Håndbold har trænet en del mere taktisk, end de plejer i denne uge.

Årsagen er blandt andet, at Bjerringbro FH har 1. divisions klart største profil i topscorer Line Gyldenløve Kristensen, der har scoret 132 mål.

Hende vil Ringkøbing gerne stække, og det samme gælder en anden målsluger - Louise Søndergaard - når Ringkøbing spiller ude mod Bjerringbro lørdag eftermiddag.

- Det er klart, vi har ekstra fokus på de to. Men der er også andre ting, vi skal være opmærksomme på, fortæller Ringkøbings træner Jesper Holmris.

Da Ringkøbing mistede et dumt point hjemme mod Bjerringbro i efteråret, var en del af forklaringen Bjerringbros evne til at straffe Ringkøbings perioder i undertal.

- Hver gang vi havde en føring, og vi så fik en udvisning, så kom Bjerringbro tilbage. De er så gode til at vinde de perioder med to til tre mål. De er også gode, når de spiller syv mod seks. Derfor har vi set meget på, hvordan vi skal agere i de situationer. Hvordan vi eventuelt kan tage noget initiativ i stedet for at dække op, som vi plejer. Vi har arbejdet på at finde nogle løsninger, hvor vi kan udnytte, at vi har bedre fysik end Bjerringbro, fortæller Jesper Holmris.

Om det lykkes at bremse Bjerringbro, og om Ringkøbing Håndbold kommer et skridt nærmere ligaen, kan du følge med i på bloggen herunder. God fornøjelse.

Annonce

Mest læste

Sport For abonnenter

Plus og minus til lokale fodboldhold: RIFs andethold overrasker med sejr over tophold, forventet sejr til Spjald og nederlag til to serie 3-mandskaber

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce