Annonce
Navne

Leidesdorff og Lund åbner afdeling i Skjern

Andreas Leidesdorff (th) står nu øverst i firmanavnet, der nu også bliver synligt i Innovest i Skjern. Bjarne Lund Jørgensen bliver ved så længde det er sjovt. Foto: Jørgen Kirk
Knap har Andreas Leidesdorff overtaget ejerskabet af advokatfirma i Ringkøbing fra Bjarne Lund Jørgensen, før han åbner afdelingskontor i Skjern.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Den 1. februar 2019 skiftede advokatfirmaet Bjarne Lund Jørgensen navn til Leidesdorff og Lund, og ejeren hedder nu Andreas Leidesdorff.

Det skifte markeres med en reception fredag den 22. marts på kontoret i Ringkøbing.

Her vil der helt sikkert kommer til at lyde gensidig ros fra "den unge" og "den gamle" advokat, for det er tydeligt, at respekten går begge veje, når man taler med de to advokater, der da også har besluttet at fortsætte samarbejdet lidt endnu.

- Nu er bolden givet videre og ejerskiftet på plads, men jeg bliver ved så længe, jeg har lyst. Dog er jeg blevet 70 år og skal snart være bedstefar for første gang, så jeg vil nok tage lidt mere fri end i de første tre år, hvor vi har arbejdet sammen, siger Bjarne Lund Jørgensen.

Bjarne Lund Jørgensen er en advokat af den gamle skole. På hans kontor er der ingen computer.

- Jeg vil være i øjenhøjde med mine kunder og sidde over for dem og finde løsninger. I mange år havde jeg tre sekretærer til at skrive sagerne ind, og jeg har heller ikke haft brug for en hjemmeside. I dag kan jeg forstår på Andreas, at det er vigtigt med en hjemmeside, for den nye generation googler sig frem til tingene frem for at spørge i deres netværk, om der er nogen, der kender en god advokat, siger Bjarne Lund Jørgensen.

Annonce

Åbne om salærer

- Vi bruger ikke kun hjemmesiden til at blive mere synlige, og for at vores kunder kan gøre nogle ting mere enkelt, men også til at blive mere transparente. Vores salærer ligger for eksempel på hjemmesiden, så man kan se, hvad en specifik advokatydelse koster, siger Andreas Leidesdorff.

- Andreas har taget et kæmpe slid i forbindelse med flytningen til I.C. Christensens Allé, og læringen de sidste tre år er gået begge veje. Det har været ping-pong. Det er en stor styrke, at vi nu er to, der kan byde ind med ideer, og vi tiltrækker forskellige klienter af forskellige årgange. Der er ingen tvivl om, at hvis jeg kunne gøre min karriere om, så ville jeg ikke have siddet alene i så mange år, siger Bjarne Lund Jørgensen.

- Det har været tre lærerige år, hvor jeg er blevet bedre til håndværket, og jeg er glad for, at ejerskiftet har været en løbende proces, hvor jeg har fået mere og mere medbestemmelse. På den måde blev skiftet til at blive eneejer ikke så stort. Og ja, jeg skal heller ikke sidde alene på kontoret. Om vi så skal være to, tre eller flere advokater må tiden vise, siger Andreas Leidesdorff.

Under hans ledelse vil firmaet holde fast i de tre primære områder; fast ejendom, familieret og arv/testamente, men planen er også at få flere små og mellemstore virksomheder som kunder, og da Andreas skrev speciale om kontrakter, vil det naturligvis også være en del af advokatpaletten.

Annonce

Åbner kontor i Innovest

Leidesdorff & Lund har kontor i et af Primohusene, der som bekendt er et kontorfællesskab, og nu rykker firmaet også til Innovest i Skjern.

- Der er små og mellemstore virksomheder i hele kommunen, og vi vil gerne være tættere på kunderne i Skjern og omegn også, derfor vil jeg være der et par dage om ugen, siger Andreas Leidesdorff.

- Som advokat i mindre samfund har du en forpligtelse til at hjælpe andre med gode råd. Vi er begge med i den gratis advokathjælp på Rådhuset i Ringkøbing, som jeg selv var med til at starte for mange år siden. Og vi hjælper også gerne nystartede iværksættere. Vi har også den politik, at det er gratis at få en vurdering af sin sag, før taxametret sættes i gang, siger Bjarne Lund Jørgensen.

Han lægger ikke skjul på, at det ikke er et 8 til 16-job at være advokat.

- Jeg har fortalt Andreas, at det er et slæb at være advokat, men det giver meget igen på mange områder. I retten lærer du meget om samfundet, og det giver en stor tilfredsstillelse at være med til at finde løsninger på ellers fastlåste situationer. Ind imellem får du også store og spændende opgaver, som den gang jeg af Ib Malgaard fik til opgave at få Anker Fjord Hospice sat i gang, siger Bjarne Lund Jørgensen.

Ud over at være advokat og ny ejer af Leidesdorff & Lund er Andreas Leidesdorff også familiefar og formand for RIF.

- Det er et puslespil at få det hele til at gå op. Men jeg er ret god til at planlægge, siger Andreas Leidesdorff med et smil.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Politi og borgmester om corona: Det er vigtigt at være lidt for forsigtig

Tarm

Uheld i Tarm: Overholdt ikke vigepligt

Annonce