Annonce
Erhverv

Kvinden bag Waterz vinder erhvervspris: Jeg er overrasket, glad og stolt

Katrine Koch Frandsen med checken blev torsdag den tredje i rækken af vindere af Årets Lokale Erhvervskvinde. Pressefoto: Årets Lokale Erhvervskvinde
Selvstændig projektleder løber med titlen som Årets Lokale Erhvervskvinde.

HVIDE SANDE: Surfere kan få et adrenalinsus af at ramme den rigtige bølge. Andre gange behøver de ikke jagte det perfekte blæsevejr for at få et smil frem. Torsdag aften kunne fritidssurfer og professionel projektleder Katrine Koch Frandsen nemlig juble over at blive Årets Lokale Erhvervskvinde her i Vestjylland.

- Jeg er da glad for og stolt af at have vundet. Jeg er superglad for at være et sted, hvor man kan satse på noget lidt mere usikkert og utraditionelt som eventbranchen, siger Katrine Koch Frandsen.

Det er bare halvandet år siden, projektlederen fra Hvide Sande kastede sig ud i livet som selvstændig, efter hun blandt andet har været en af hovedkræfterne bag vandsportsfestivalen Waterz i Hvide Sande.

Siden har hun arbejdet med alt fra 1700 talsfestival i Ringkøbing til rejefestival i Hvide Sande. Arbejdet med at stable arrangementer på benene og at afvikle dem har nu gjort hende til prisvinder.

Annonce

Der er noget energi i Vestjylland, og man kan bare vil gøre nogle ting. Der er en drivkraft, og man tager nogle chancer.

Katrine Koch Frandsen, vinder, Årets Lokale Erhvervskvinde

Et kæmpe skulderklap

Prisen som Årets Lokale Erhvervskvinde er ikke en iværksætterpris, hvor man udelukkende dyster mod andre unge virksomheder; det er en erhvervspris, hvor også garvede erhvervsledere har kæmpet med.

- Det sætter lidt tingene i perspektiv. Jeg var da overrasket, da jeg fik at vide, jeg vandt. Der er rigtig mange stærke erhvervskvinder på rigtig mange felter her i Vestjylland. Når man så vinder i et felt med mange erfarne, er det da et kæmpe skulderklap, siger Katrine Koch Frandsen.

Elsker energien i Vestjylland

På vej hjem fra prisfesten i Innovest havde hun endnu ikke haft tid til for alvor at gruble over, hvad prisen ville betyde for hendes muligheder fremover.

Men hun var ret sikker på, det vil hjælpe hende at kigge på prisen, hvis hun får en dag, hvor alt ikke lige glider som håbet. Og så kunne det måske også hjælpe hendes virksomhed, at hun ikke længere behøver at bruge helt så meget tid på at introducere, hvad hun laver, nu hvor hun har en pris med i baglommen.

En ting er dog helt sikker: Katrine Koch Frandsen har ikke tænkt sig at ændre måden, hun arbejder på, eller hvad hun arbejder med, nu hvor hun er prisvinder. For hun glæder sig over måden, man ordner tingene på i Vestjylland.

- Der er noget energi i Vestjylland, og man vil bare gøre nogle ting. Der er en drivkraft, og man tager nogle chancer, siger hun.

Katrine Koch Frandsen

41 år.

Bor i Hvide Sande.

Selvstændig projektleder i virksomheden Virkekraft.

Arbejder med projektledelse og at planlægge arrangementer.

Har tidligere arbejdet for Westwind Bork Havn, Intersurf i Varde og Holmsland Klit Turistforening.

Kontoruddannet inden for logistik. Har desuden læst ledelse og management på Rybners i Esbjerg.

Årets Lokale Erhvervskvinde

Netværket Erhvervskvinder i Ringkøbing kårede torsdag for Årets Lokale Erhvervskvinde.

I år var de nominerede Lea Cesar, som selvstændig konditor i Baking Sins by Lea i Ringkøbing, Mette Bundgaard, der er leder af Midt- og Vestjyllands forebyggende indsats, samt vinder Katrine Koch Frandsen, der er selvstændig projektleder og eventmanager.

De to seneste år har personlig træner og fitnesscenterejer Pernille Colkær samt Charlotte Buur Poulsen, direktør i Buur Invest, vundet prisen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce