Annonce
Skjern

Opdateret: Kvinde gik amok med kniv, så mand sprang fire meter ned fra altan

Politiet mødte talstærkt op ved en lejlighed på Østergade i Skjern, da tre personer kom i et voldsomt slagsmål tirsdag aften. Genrefoto: Johan Gadegaard
Hverken kvinden eller de to mænd har travlt med at hjælpe politiet med opklaringen af en voldsom episode i en lejlighed i Skjern.

Skjern: Hvad der førte til uenighederne er uvist, men en sammenkomst på tre personer i en lejlighed på Østergade i Skjern udviklede sig tirsdag aften til en voldsom sag om grov vold, der involverede en køkkenkniv.

- Ved 22.30-tiden blev vi kaldt ud til en melding om slagsmål, og da vi kom, var der tumult på stedet, siger Simon Skelkjær, vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi, der vurderer, at de tre personer var påvirkede.

En 32-årig mand fra Skive-egnen, der opholder sig i lejligheden, fik besøg af en 29-årig kvinde og hendes kæreste, som er en 34-årig mand fra Spjald.

Annonce

Kæresteparret blev uvenner, hvilket førte til tumult og regulær slagsmål, hvor kvinden angiveligt greb en køkkenkniv og stak ud efter kæresten. Da politiet kom, havde den 34-årige et snit i underarmen, som han dog selv påstår, at han fik,  da han skulle skære noget kød ud.

Kastede kniven efter ham

Den 32-årige kammerat forsøgte under slagsmålet at lægge sig mellem sin ven og kvinden.

- Men det bliver faktisk så vildt, at han vælger at tage flugten og springer en fire til fem meter ned fra altanen, fortæller Martin Bjerg, politiassistent ved lokalpolitiet i Ringkøbing, der efterforsker sagen.

Den 34-årige spjaldbo har enten brækket eller forstuvet sit ben.

Kvinden var dog så vred, at hun ikke lod sig stoppe af flugten fra altanen. Hun kastede køkkenkniven efter den 32-årige, som med nød og næppe undgik at blive ramt.

Anmeldelsen til politiet kom fra andre i området, som berettede om voldsom larm, så ordensmagten mødte talstærkt op.


Det bliver faktisk så vildt, at han vælger at tage flugten og springer en fire til fem meter ned fra altanen.

Martin Bjerg, lokalpolitiet i Ringkøbing


- Da vi kom, teede den 34-årige kæreste sig fuldstændigt åndssvagt og råbte og skreg, så det endte med, at han fik en omgang med pebersprayen for at vi kunne få ro på ham, oplyser Martin Bjerg.

Annonce

Intet grundlovsforhør

Den 34-årige på grund af sin opførsel anholdt for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Kvinden havde ikke længere kniven på sig, da den lå på gaden. Men hun var til gengæld i besiddelse af en peberspray. Så også hun blev anholdt og sigtet for grov vold og overtrædelse af våbenloven.

- Vi forventer dog ikke, at hun bliver fremstillet i grundlovsforhør, da ingen af de tre ønsker at medvirke til sagens opklaring, så vi har noget efterforskning foran os, fortæller Martin Bjerg fra lokalpolitiet.

Ingen af de involverede er varetægtsfængslet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ringkøbing-Skjern

S-byrådsmedlemmer bag opsigtsvækkende forslag: Pil testmøllerne i Lem Kær ned efter seks år

Annonce