Annonce
Vestjylland

Kampen om håndsprit: Direktør ansætter nye og jagter råvarer

Efterspørgslen efter håndsprit er enorm. Det mærker de ikke mindst hos Jysk Kemi Service i Holstebro. Foto: Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Jysk Kemi Service i Holstebro ansætter tre nye medarbejdere for at følge med i efterspørgslen på håndsprit. Til gengæld kniber det med råvarer, og derfor kan virksomheden ikke tage imod nye ordrer på håndsprit i øjeblikket.

Holstebro: Telefonerne har været mere end almindelig rødglødende hos Holstebro-virksomheden Jysk Kemi Service.

Alle vil have fingrene i håndsprit, og administrerende direktør Tommy Brandt har aldrig oplevet noget lignende i de 30 år, han har været i firmaet.

Kemivirksomheden har nu gjort alvor af at tage flere folk ind og oprette et aftenhold for at kunne efterkomme efterspørgslen på håndsprit, der anbefales i kampen for at undgå smitte af corona-virussen.

- I første omgang planlægger vi at ansætte tre nye medarbejdere. Den første er ansat, og jeg regner med at få de næste på plads i løbet af kort tid, siger Tommy Brandt.

Den aktuelle udfordring er at efterkomme den voldsomme efterspørgsel. Direktøren mener, at virksomheden har kapaciteten til at udvide, når produktionen bliver indstillet efter det.

- Men i øjeblikket kæmper vi med at få råvarer og flasker nok. Det betyder, at vi ikke kan tage imod flere ordrer i øjeblikket. Alle vil have håndsprit. Vi vil også meget gerne hjælpe, men vi mangler råvarer, siger Tommy Brandt, der på nuværende tidspunkt ikke kan vurdere, hvor længe der skal produceres ekstra håndsprit, hvilket også kan få betydning for, hvor længe der er brug for de nyansatte medarbejdere.

- Ingen af os ved, hvor længe det bliver ved, men der er ikke noget, der tyder på, at det er forbi lige nu og her, siger Tommy Brandt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce