Annonce
Ringkøbing

Egoistbog revet væk: Købstadschef melder alt udsolgt

Købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen melder om egoistbog-succes. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Egoistbogen blev vanen tro et tilløbsstykke - købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen melder udsolgt.
Annonce

Ringkøbing: Knap 2.000 ’egoister’ stod klar på slaget 10, da 51 butikker lukkede dørene op for salget af 2020-udgaven af egoistbogen "Vær egoist med stil i Ringkøbing 2019/20".

- De fleste butikker fik udsolgt lørdag. Hos Kloster Design solgte de 30 bøger på 10 minutter. Jeg så en enkelt butik, det var vist Porcelinge i Grønnegade, der havde to styk tilbage mandag formiddag. Butikken blev bestormet, da den meldte det ud på, fortæller købstadschef Jacob Muldkjær Rasmussen.

Oplaget i år er knap 2.000 bøger. 51 forretninger er med, hvilket er ny rekord, og tilbyder hver 20 procents rabat. Men hvorfor ikke trykke flere end 2.000 eksemplarer, når folk er så vilde med bogen?

- Det er flot, at vi har 2.000 bøger i omløb. Det ligger i et godt leje. Det fungerer for butikkerne og for kunderne. Ikke mange byer har den succes med bogen, som vi har i Ringkøbing. Vi holder hårdt på, at det skal være 20 procent rabat på alt. I byer, hvor bogen ikke fungerer, kører man med rabat på udvalgte varer som for eksempel seks kopper, og det gør bogens værdi mindre for kunden. Egoistbogen er til for kunderne. Derfor er det vigtigt, at tilbuddene er gode. Det er en balancegang, for nogle steder kan butikkerne ikke sælge deres bøger, og så vil de ikke være med næste år, forklarer Jacob Muldkjær Rasmussen.

Bogen koster 250 kroner og har således tjent sig hjem, når man har handlet for 1250 kroner.

- Derfor er den populær. Det er en belønning til kunderne, der handler i Ringkøbing. Det er vigtigt, at folk er opmærksomme på at bruge deres by. Egoistbogen skaber omsætning lokalt, for med 20 procent rabat er der ingen grund til at handle på nettet. Vi har en fantastisk handelsby, blandt andet takket være turisterne, i forhold til andre byer, der er pressede, siger købstadschefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Se Danmark: På god fod med Odin

Ringkøbing

Vig bag mig, Satan!

Annonce