Annonce
Ringkøbing

Køb ikke værktøj fra 'Vogn 9': Tre varebiler brudt op

I løbet af de seneste par dage har der været indbrud i tre varebiler i henholdsvis Ringkøbing og Borris. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Håndværkere i Ringkøbing-området har mistet værktøj til store beløb.

Ringkøbing: Udbyttet blev værktøj og varer til en samlet værdi af næsten 38.000 kroner, da en tyv onsdag aften eller natten til torsdag brød ind i en varebil, der stod parkeret på Kongevejen i Ringkøbing.

En del af det stjålne værktøj er mærket med 'Vogn 9', 'MA' eller 'Niels.'

Fremgangsmåden med at bore et hul omkring låsen blev også taget i brug ved et lignende indbrud i en varebil, der holdt parkeret på Mølhøj i Ringkøbing. Her slog en tyv til i tidsrummet fra torsdag middag til klokken halv seks fredag morgen.

Annonce


Fremgangsmåden var den samme, som vi efterhånden har set mange gange.

Bjarne Højgaard, politikommissær


I dette tilfælde blev der dog ikke stjålet noget, og politiet har derfor en teori om, at gerningsmanden måske er blevet forstyrret i sit ærinde.

Natten til torsdag var den gal på Skolevænget i Borris, hvor der blev stjålet diverse værktøj fra en håndværkerbil. Værdien af udbyttet er endnu ikke opgjort.

- Fremgangsmåden var den samme, som vi efterhånden har set mange gange, siger Bjarne Højgaard, politikommissær ved politiet i Ringkøbing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Danmark

Nu er opgravningen af minkene i gang

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Over tusind kroner for en tur på sygehuset: Ældre frygter kæmperegninger for flexture til Gødstrup

Annonce