Annonce
Skjern

HydraSpecma trodser coronaen: Nu opjusteres forventningerne til 2020

HydraSpecma opjusterer forventningerne for 2020. Foto: Christian Baadsgaard
HydraSpecma løfter forventningen for 2020 til en omsætning i størrelsesorden 1,9 mia. kroner mod tidligere forventet ca. 1,8 mia. kr.
Annonce

SKJERN: Selvom markedet lige nu er præget af coronaen, så går det ganske glimrende for HydraSpecma med hovedsæde i Skjern.

Virksomheden, der tidligere var kendt som Hydra-Grene, kommer ud med et tredjekvartalsregnskab med en realiseret omsætning på 473 millioner kroner, oplyser HydraSpecma i en pressemeddelelse. Det er bedre end forventet, og derfor øger HydraSpecma også forventningerne til årsresultatet.

Omsætningen svarer til en reduktion på fire procent mod samme periode sidste år, hvilket betegnes som tilfredsstillende, den nuværende globale situation taget i betragtning.

Intern optimering har også bidraget til et løft på resultatet af primær drift til 35 mio. kr., sammenholdt med 33 millioner kroner i samme periode sidste år, trods et lavere aktivitetsniveau.

I Sverige bygger HydraSpecma en ny logistik- og produktionsfacilitet i Gøteborgområdet med henblik på at optimere den nuværende produktion og sikre kapacitet til fremtidig vækst. Det forventes klar til brug omkring midten af 2021

I Danmark er der netop sat gang i opførslen af et nyt HydraSpecma TechCenter i Ishøj, som skal understøtte de sjællandske eftermarkedskunder og fungere som lagerlokation for HydraSpecmas øvrige aktiviteter. Dette center skal stå klar i slutningen af 2021.

HydraSpecma løfter forventningen for 2020 til en omsætning i størrelsesorden 1,9 mia. kroner mod tidligere forventet ca. 1,8 mia. kr.

Forventningen til årets resultat øges tilsvarende til et driftsresultat i intervallet 185-205 millioner kroner mod tidligere forventet 160-180 millioner kroner – naturligvis med forbehold for udviklingen af corona-virus.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Bil i brand: Påkørte gravemaskine

Debat

KD vil have minkgravene fjernet

Annonce