Annonce
Skjern

Hydra-Grene skifter navn til Hydra-Specma

PR foto
Ny direktør for foretagendet hedder Morten Kjær.

Skjern: Siden 2016 har danske Hydra-Grene og svenske Specma arbejdet i samme koncern, og dermed får Nordens største hydraulikvirksomhed et fælles navn: Hydra Specma.

- Navneskiftet er et naturligt næste skridt og giver mening i forhold til vores langsigtede strategi. Hydra Specma-navnet giver et stærkere signal til vores kunder og leverandører. Det gør, at vi agerer som en større og mere komplet aktør i markedet. For eksempel satser vi på et fælles produktsortiment - og det skaber især øget værdi i Finland og Sverige, hvor alle nu får adgang til nordens stærkeste webshop, reklamerer firmaets nye administrerende direktør, Morten Kjær, i en pressemeddelelse.

Han har netop overtaget posten efter Erik Lodberg, der var direktør i Hydra-Grene i 22 år.

Morten Kjær har været direktør for den svenske del af Hydra Specma, og spillede i sin tid en afgørende rolle i opkøbet af Specma, står der i pressemeddelelsen.

- Under Erik er Hydra-Grene gået fra otte ansatte og en omsætning på fem millioner kroner til 1.250 medarbejdere og en omsætning på over to milliarder kroner. Jeg glæder mig til at fortsætte i samme spor, siger Morten Kjær. /cak

Annonce

Hydra Specma gennem tiderne

Hydra-Grene blev etableret i 1974 og har været en del af Schouw & Co.- koncernen siden 1988.

Specma blev grundlagt i 1918 og har siden 2016 været en del af Schouw & Co.

Hydra-Grene købte svenske Specma for 680 millioner kroner i 2016.

Hydra Specma har hovedkontor i Skjern og faciliteter i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Polen, England, Kina, Indien, USA og Brasilien.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Læserbrev

Afgift på affald fra loppemarkeder: Det er en ommer

Læserbrev: I Ringkøbing-Skjern Kommune roser politikerne det mangfoldige frivillige arbejde, der udføres i vores kommune. Hvor længe kan vi holde motivationen blandt de frivillige til at fortsætte, hvis pengene for vores salg på loppemarked og genbrugsbutikker skal være med til at dække en del af kommunes udgifter ved affaldshåndtering. Vi er 55 frivillige organisationer, som er blevet pålagt ekstra udgifter og skal betale 2012 kroner om året. Mon ikke dette tiltag administrativt går op i hat og briller. Vi modtager rigtig mange ansøgninger. Alle vores penge går til velgørenhed på forskellig vis. En stor del af vores midler uddeler vi til det lokale børne- og ungdomsarbejde. Der er rigtig mange frivillige som gør et kæmpe arbejde for at minimere mængden af affald, sælge de genbrugte ting og dermed giver mulighed for, at andre kan bruge det fremfor at aflevere det på genbrugspladsen. Det kan man kun kalde bæredygtighed i Naturens Rige. Det er en win-win sag, færre varer til genbrugspladserne og respekt for de frivilliges arbejde. Vi fra Videbæk Y`Mens Club tilslutter os de argumenter, som er fremført af Blå Kors Genbrug, Plejehjemmets venner og Kirkens Korshær og håber, at beslutningen kan blive omstødt og ændret politisk.

Navne

Hotel Falken går et niveau op

Annonce