Annonce
Ringkøbing-Skjern

Hvem skal have Buketten næste gang: Quizmaster, butikschefer, FDF-piger eller ...?

Dagbladet uddeler i denne tid Buketten til et menneske, der er med til at holde humøret oppe i coronaland. Selve buket-uddelingen er i sig selv en historie om hjælpsomhed: Da ideen spirede på redaktionen, var økonomien lige ved sprøjte ukrudtsmiddel ud over den, før tanken rigtigt havde slået rod. Men så dukkede en blomstersponsor op.

Ringkøbing-Skjern: De to FDF-piger, som laver sjove opgaver på nettet. Butikschefen, der får det hele til at hænge sammen for både ansatte og kunder. Quiz-masteren, som lige for tiden underholder mange flere end de lokale, som han plejer at holde i ånde ansigt til ansigt ...

Ideer til at holde smilet varmt i en kold tid blomstrer lige nu, og sammenholdet på afstand ser ud til at kalde på både de skæve forslag og den ekstra hjælpsomhed rigtig mange steder.

På Dagbladet Ringkøbing-Skjern hylder vi til hver en tid de mennesker, der gør noget særligt for vores område - og vi har skruet ekstra op for hyldesten her i en svær tid.

Derfor uddeler vi ugens buket til en person i vores område, der er med til at holde humøret oppe i coronaland. Og dem er der mange af. Ideerne til, hvem der skal have næste buket, er sprunget ud som påskeliljer i marts, efter at vi satte projektet i søen med en velfortjent buket til Lars Rahbæk fra Borris for hans gode ideer til fælles aktiviteter med afstand.

Selve buket-uddelingen er i øvrigt i sig selv en historie om hjælpsomhed: Da tanken begyndte at slå rod på redaktionen, var jeg lige ved at skyde den ned i bekymring over et avis-budget, som for tiden ser ... skal vi sige ... lidt mere end en anelse anstrengt ud. Men så dukkede en Buketsponsor pludselig op. Han syntes, ideen var god, og vil gerne støtte den - men vil være anonym. Vi siger tak med stort T og A og K!

I skrivende stund er der kommet en række forslag til, hvem der skal have denne uges buket. Herunder kan du se, hvem der foreløbig er indstillet, og hvorfor. Flere indstillinger modtages med glæde.

Carsten Ege Møller

Carsten Ege Møller har nogen tid stået bag Pubquizzen på Generator og har nu for anden torsdag i træk lavet en facebookudgave af quizzen. Det er suverænt sjovt at følge med i udsendelsen. Carsten har en fantastisk humor og energi - helt fantastisk efter det sygdomsforløb, han har været igennem. Og så er hele hans søde, hjælpsomme familie med i at gennemføre hele showet - ser også ud til, at de har det sjovt, lyder det blandt andet i indstillingerne.

Annonce

Jasmin Ticevic

Simpelthen fordi han er en KANON-chef, som bare i denne svære tid gør alt, hvad han kan, for at holde Kvickly kørende med personale, sikkerhed og ikke mindst varer. Han går i spidsen for selv som varehuschef at møde ind på tider, de fleste ikke magter at tænke på... Han udfører både arbejde "på gulvet" og samtidig alle de administrative opgaver. Han er i den grad er forbillede for alle i branchen. Jeg er SÅ stolt af min varehuschef! skriver indstilleren.

Annonce

Simone Kruse Jensen og og Andrea Fiskbæk

To gæve FDF-piger, der skaber smil og glæde ved at lave små opgaver til alle FDF-familier i Skjern, som de udsender hver dag på facebook. Onsdag aften arrangerede de live Karantæne-banko. Der var gode præmier, sjov og spas, og man kunne ringe ind, når man havde vundet. De fortjener bestemt at blive belønnet for deres frivillige arbejde, lyder det i indstillingen.

Annonce

Personale og bestyrelse i Letkøb i Ådum

Vi har været uden købmand i en periode. Alle ungarbejdere har med hjælp fra Karen Bang, som er tidligere købmand i Ådum, fået det hele til at fungere. I denne tid, hvor vi alle er ramt af coronakrisen, møder de friske op og servicerer alle, der kommer i butikken. De sørger for rengøring, afspritning og vejleder kunderne, altid med et smil og godt humør. Bestyrelsen skal også have en venlig tanke, fordi de går foran i kampen for at bevare vores butik, som er livsnerven i Ådum. Skulle vi være så heldige at vinde buketten, skal den stå i butikken, så alle dem der har fortjent den, kan nyde synet, skriver en glad kunde.

Annonce

Maria Tylvad

Maria gør et utroligt stort stykke frivilligt arbejde og er livsnerven for flere ældre med indkøb, snak og hygge - nu på afstand. Hun er ildsjæl på Rækker Mølle gården, hvor mange efterlønnere og pensionister mødes for at holde det hele tip top, samtidig er det (normalt) et vigtigt socialt samlingspunkt. Ligeledes er hun formand for Familie og Samfund, hvor hun er tovholder på mange aktiviteter. Maria fortjener buketten meget nu, hvor det er svært at bo alene, og med en ægtefælle på plejehjem, som hun ikke må besøge. Det til trods er hun stadig positiv og god til at bakke op om andre, der også er isoleret i denne svære tid, lyder begrundelsen.

Annonce

Primo Tours

Primo Tours var lynhurtige til at få sat fly ind, da coronaen brød ud, så gæster kunne komme trygt hjem fra forskellige destinationer i udlandet, skriver indstilleren.

Annonce

... og næste uges vinder er ...

Stor tak for indsatsen til alle de nominerede - og igen tak til vores anonyme Buketsponsor. På torsdag løfter vi sløret for, hvem der i denne uge får Buketten ikke bare på skrift, men også i form af virkelige blomster - og du kan stadig nå at komme med forslag på DBRS.dk

Annonce
Hvide Sande For abonnenter

70-årige Ove har fisket fra Tyskerhavnen i over 50 år: Jeg ville være glad, hvis laksefabrikken blev væk

Danmark

Søndagens coronatal: 42.018 coronasmittede - det næsthøjeste under epidemien

Annonce
Annonce
Annonce
Hvide Sande

Freja kunne ikke få en dagplejeplads til datteren Saga: Nu kæmper Hvide Sande for en vuggestue

Navne For abonnenter

Christina fra Skjern fandt en konkylie på stranden: Det fund har sendt hende i det internationale modemagasin Vogue

Sport

Trods kritik af Qatar fra hele verden tager Arne og Videbæk-Dannebrog til VM: - Qatar gør alt forkert, men det er ikke min kamp

Ringkøbing-Skjern

TP Kjoler fik navn på tyv på ét døgn

Morten Messerschmidt er ny formand for Dansk Folkeparti

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Danmarkspremiere: Arkitekt Flemming Bay-Jørgensen designer stole af vand-rør og andre glimt fra Gamle Dage

Chefen kalder sine medarbejdere for nørder i alt fra sten og stål til træ og polster - møbelfabrikken Mølballe har vokseværk

Ringkøbing-Skjern

Kjoleforretning offentliggør video af fræk tyv: - Jeg ved godt, det er ulovligt

Hver anden dansker gør intet for at spare på strømmen

Sport For abonnenter

Nogen jagter det perfekte slag hele livet: Jytte fra Hover lavede 'hole in one' to gange på fire måneder

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Her er ugens bolighandler i Ringkøbing-Skjern

Debat

Troen og tvivlen: Inger skal opstå fra de døde, siger Johannes. Hvis blot der er én af de tilstedeværende, der har troen!

Annonce