Annonce
Ringkøbing-Skjern

Hvem skal have Buketten næste gang: Quizmaster, butikschefer, FDF-piger eller ...?

Dagbladet uddeler i denne tid Buketten til et menneske, der er med til at holde humøret oppe i coronaland. Selve buket-uddelingen er i sig selv en historie om hjælpsomhed: Da ideen spirede på redaktionen, var økonomien lige ved sprøjte ukrudtsmiddel ud over den, før tanken rigtigt havde slået rod. Men så dukkede en blomstersponsor op.

Ringkøbing-Skjern: De to FDF-piger, som laver sjove opgaver på nettet. Butikschefen, der får det hele til at hænge sammen for både ansatte og kunder. Quiz-masteren, som lige for tiden underholder mange flere end de lokale, som han plejer at holde i ånde ansigt til ansigt ...

Ideer til at holde smilet varmt i en kold tid blomstrer lige nu, og sammenholdet på afstand ser ud til at kalde på både de skæve forslag og den ekstra hjælpsomhed rigtig mange steder.

På Dagbladet Ringkøbing-Skjern hylder vi til hver en tid de mennesker, der gør noget særligt for vores område - og vi har skruet ekstra op for hyldesten her i en svær tid.

Derfor uddeler vi ugens buket til en person i vores område, der er med til at holde humøret oppe i coronaland. Og dem er der mange af. Ideerne til, hvem der skal have næste buket, er sprunget ud som påskeliljer i marts, efter at vi satte projektet i søen med en velfortjent buket til Lars Rahbæk fra Borris for hans gode ideer til fælles aktiviteter med afstand.

Selve buket-uddelingen er i øvrigt i sig selv en historie om hjælpsomhed: Da tanken begyndte at slå rod på redaktionen, var jeg lige ved at skyde den ned i bekymring over et avis-budget, som for tiden ser ... skal vi sige ... lidt mere end en anelse anstrengt ud. Men så dukkede en Buketsponsor pludselig op. Han syntes, ideen var god, og vil gerne støtte den - men vil være anonym. Vi siger tak med stort T og A og K!

I skrivende stund er der kommet en række forslag til, hvem der skal have denne uges buket. Herunder kan du se, hvem der foreløbig er indstillet, og hvorfor. Flere indstillinger modtages med glæde.

Carsten Ege Møller

Carsten Ege Møller har nogen tid stået bag Pubquizzen på Generator og har nu for anden torsdag i træk lavet en facebookudgave af quizzen. Det er suverænt sjovt at følge med i udsendelsen. Carsten har en fantastisk humor og energi - helt fantastisk efter det sygdomsforløb, han har været igennem. Og så er hele hans søde, hjælpsomme familie med i at gennemføre hele showet - ser også ud til, at de har det sjovt, lyder det blandt andet i indstillingerne.

Annonce

Jasmin Ticevic

Simpelthen fordi han er en KANON-chef, som bare i denne svære tid gør alt, hvad han kan, for at holde Kvickly kørende med personale, sikkerhed og ikke mindst varer. Han går i spidsen for selv som varehuschef at møde ind på tider, de fleste ikke magter at tænke på... Han udfører både arbejde "på gulvet" og samtidig alle de administrative opgaver. Han er i den grad er forbillede for alle i branchen. Jeg er SÅ stolt af min varehuschef! skriver indstilleren.

Annonce

Simone Kruse Jensen og og Andrea Fiskbæk

To gæve FDF-piger, der skaber smil og glæde ved at lave små opgaver til alle FDF-familier i Skjern, som de udsender hver dag på facebook. Onsdag aften arrangerede de live Karantæne-banko. Der var gode præmier, sjov og spas, og man kunne ringe ind, når man havde vundet. De fortjener bestemt at blive belønnet for deres frivillige arbejde, lyder det i indstillingen.

Annonce

Personale og bestyrelse i Letkøb i Ådum

Vi har været uden købmand i en periode. Alle ungarbejdere har med hjælp fra Karen Bang, som er tidligere købmand i Ådum, fået det hele til at fungere. I denne tid, hvor vi alle er ramt af coronakrisen, møder de friske op og servicerer alle, der kommer i butikken. De sørger for rengøring, afspritning og vejleder kunderne, altid med et smil og godt humør. Bestyrelsen skal også have en venlig tanke, fordi de går foran i kampen for at bevare vores butik, som er livsnerven i Ådum. Skulle vi være så heldige at vinde buketten, skal den stå i butikken, så alle dem der har fortjent den, kan nyde synet, skriver en glad kunde.

Annonce

Maria Tylvad

Maria gør et utroligt stort stykke frivilligt arbejde og er livsnerven for flere ældre med indkøb, snak og hygge - nu på afstand. Hun er ildsjæl på Rækker Mølle gården, hvor mange efterlønnere og pensionister mødes for at holde det hele tip top, samtidig er det (normalt) et vigtigt socialt samlingspunkt. Ligeledes er hun formand for Familie og Samfund, hvor hun er tovholder på mange aktiviteter. Maria fortjener buketten meget nu, hvor det er svært at bo alene, og med en ægtefælle på plejehjem, som hun ikke må besøge. Det til trods er hun stadig positiv og god til at bakke op om andre, der også er isoleret i denne svære tid, lyder begrundelsen.

Annonce

Primo Tours

Primo Tours var lynhurtige til at få sat fly ind, da coronaen brød ud, så gæster kunne komme trygt hjem fra forskellige destinationer i udlandet, skriver indstilleren.

Annonce

... og næste uges vinder er ...

Stor tak for indsatsen til alle de nominerede - og igen tak til vores anonyme Buketsponsor. På torsdag løfter vi sløret for, hvem der i denne uge får Buketten ikke bare på skrift, men også i form af virkelige blomster - og du kan stadig nå at komme med forslag på DBRS.dk

Annonce
Erhverv For abonnenter

Fremtiden i Hvide Sande er usikker: Næsten hele Atlantic Sapphires fabrik er ødelagt af branden

Vestjylland

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Torsdagens coronatal: Antallet af indlagte falder med 14

Annonce
Annonce
Annonce
Skjern Håndbold

Efter to år på posten: Skjerns cheftræner stopper et år før tid

Erhverv For abonnenter

Kasper Würtz trækker Christian Bitz i retten i ny sag: - Jeg er nødt til at gå hele vejen, ellers har det hele været forgæves

Hvide Sande

Bådejere fik travlt med at flytte deres både under storbranden i Hvide Sande: - Vi skulle bare væk

Hvide Sande

Farligt stof i fjorden efter branden: Fredag formiddag skal forureningen undersøges nærmere

Skjern

39-årig kvinde snydt: Solgte iPhone til 6.500 kroner - modtog falske pengesedler

Hvide Sande For abonnenter

Hvide Sande Hallen lynhurtigt klar med husly: 50 mennesker evakueret under storbrand

Ringkøbing

Nu bliver Naturkraft også til koncertsted: - Vi vil gerne vise, at vi også kan spille en rolle som lokalt kulturhus

Skjern

Tre mulige løsninger på Skjerns skoleproblem: Forskellen mellem den billigste og dyreste løsning er 150 millioner

Danmark For abonnenter

TV-klumme: Ud med taberne - vi gider dem ikke på tv

Vestjylland

Forbløffet udvalgsformand anede ikke, at Husby Klitplantage var i spil som nationalpark

Ringkøbing For abonnenter

Christian frygter møllelys: Vestas har indgået aftale med Vattenfall for at minimere generne - der er bare et problem...

Hvide Sande

Klar melding fra politiet: Kan gå flere dage før efterforskningen af brandårsag i laksefabrik kan gå i gang

Annonce