Annonce
Skjern Håndbold

Håndboldbrag blev vist på storskærm i nabohallen: Anders og Erling savnede den ægte vare

Storskærmsarrangement i hal 2 tiltrak flere sponsorer, som hellere ville se kampen i hallen end derhjemme på skærmen. Foto: Sebastian Engelberth Hansen
400 sæsonkortholdere fik plads i Skjern Bank Arena, men også i kulturcentrets hal 2 forsøgte man at skabe håndboldfest med et storskærmsarrangement for alle de sponsorer, som gerne ville se kampen med nogle andre.
Annonce

SKJERN: Hvis man skynder sig, kan man nå fra arenaen til hal 2 på kortere tid, end en timeout tager i håndbold. Længere væk fra hallen var sponsorerne ikke, men de måtte ikke komme ind i Skjern Bank Arena. Corona har skabt restriktioner, og derfor blev kampen mod de franske verdensstjerner fra Montpellier kun set af 400 tilskuere.

I weekenden fik sponsorerne førsteret til at se kampen mod GOG i arenaen, og tirsdag var det så nogle af sæsonkortholdernes tur til at få en tur på lægterne. Men der blev også gjort noget for de sponsorer, som hellere ville se kampen sammen med deres sædvanlige slæng, og som gerne ville tale med deres netværk, i stedet for bare at se kampen derhjemme på computerskærmen.

Skjern Håndbold holdt nemlig storskærmsarrangement i Ringkøbing-Skjern Kulturcenter. Så mens spillerne overraskede med en sejr i kulturcentrets arena foran 400 tilskuere, var der også jubel inde i hal 2.

Annonce

Lidt tamt, men fint

I pausen talte Dagbladet med to, der er stamgæster på lægterne, når der ikke er corona, men som tirsdag aften altså havde taget plads foran de to storskærme.


Det var lidt tamt i forhold til at være i hallen, når de spiller så godt, som de gør. Men det var fint

Anders Baadsgaard, Skjern


Anders Baadsgaard fra Skjern var alt i alt tilfreds med at se kampen på den her måde, selvom det var lidt mærkeligt at tænke på, at kampen blev spillet i samme kulturcenter. - Det er lidt specielt, for de spiller jo lige derinde. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Anders Baadsgaard fra Skjern var derinde med sin svigerfar og kæreste. Og han var egentlig ret glad for oplevelsen.

- Det havde været nummer et at sidde derinde, siger Anders Baadsgaard med tanke på, at arenaen ligger under samme tag, og fortsætter:

- Men nu kunne det ikke være sådan i coronatiderne, og så måtte vi tage det næstbedste. Det var lidt tamt i forhold til at være i hallen, når de spiller så godt, som de gør. Men det var fint, siger han.

Der blev jublet, når Skjerns Robin Haug i målet diskede op med en redning, og når Skjern trak fra i løbet af første halvleg. På den måde fik man lidt af halstemningen med, som man måske ikke får helt på samme måde derhjemme foran skærmen.

Annonce

Stemningen var helt fantastisk

En anden stamgæst var Erling Jensen. Han har stiftet det, der i dag hedder Linka Energy i Lem og har været sponsor i Skjern Håndbold igennem en årrække.

Erling Jensen fra Lem har været sponsor i mange år, og selvom siddepladserne til storskærmsarrangementet ikke var de bedste, var det et godt arrangement, synes han. Foto: Sebastian Engelberth Hansen

Som vanligt drog han tirsdag afsted med fem andre håndboldinteresserede. Og selvom han og gruppen fik en plads længst væk fra storskærmene, og det udfordrede øjnene, var arrangementet alt i alt godkendt:

- Stemningen var faktisk fantastisk. Vi klapper jo, når de scorer, og de gør det jo godt. Så det er fint nok, siger han.

Både han og Anders Baadsgaard vil gerne med, hvis Skjern Håndbold skulle få lyst til at holde flere storskærmskampe her i coronatiden.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler føler sig hængt ud: Vi skjuler ikke vores ansatte for myndighederne

CORONAVIRUS

Live: Smittetal sætter kedelig rekord - over 900 nye coronatilfælde i Danmark

Skjern For abonnenter

Far sløjfede et dige for 27 år siden - nu har sønnerne fået dom for, at de skal bygge det igen

Ringkøbing

Handelsskoleelev ramt af corona: Elever og lærere skal blive hjemme

Annonce