Annonce
Ringkøbing-Skjern

Grethe Kaspersen fylder 75 år

Annonce

Skjern/Hellerup: Grethe Kaspersen, der er født i Skjern og i dag bor i Hellerup, fylder 75 år den 7. juli.

Grethe Kaspersen blev født i et organisthjem i Skjern som yngste af fem piger. Den internationale modelkarriere startede med et job som husmodel hos stormagasinet Fonnesbech. Hurtigt blev hun efterspurgt i de andre københavnske stormagasiner, hos Birger Christensen, Margit Brandt og Celli Freifeldt.

Også Paris fik øje på den elegante danske skønhed. Hun kom først i stald hos Elite Models i Paris for siden at havne helt til tops hos Eileen Ford i New York.

Grethe Kaspersen er uddannet som afspændingspædagog og advokatsekretær, men valgte modelkarrieren og livet som hjemmegående.


Alderen lader ikke til at bide på Grethe Kaspersen, der fortsat har travlt som model. De seneste uger med opgaver for bl.a. Matas, Alt for Damerne og Søndag.


For et nyt kapitel startede, da hun blev gift med direktør cand. polit. Jørgen D. Siemonsen og fik to sønner. I en periode levede familien et diplomatliv i Washington D.C.

Her genoptog hun sin modelkarriere, som fortsatte hos Unique Models i 80'erne, hvor familien vendte hjem til Danmark.

Alderen lader ikke til at bide på Grethe Kaspersen, der fortsat har travlt som model. De seneste uger med opgaver for bl.a. Matas, Alt for Damerne og Søndag, og så er hun stadig aktiv idrætsudøver i HIK, hvor hun spiller tennis og i KGK, hvor hun svinger golfkøllerne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce