Annonce
Ringkøbing-Skjern

Fra playmaker til postmand: Nu melder Skjern-stamspiller sig til at bringe varer ud

Jesper Konradsson plejer at boltre sig på halgulvet. Nu skifter han branche for en stund som frivillig hjælper i Skjern, hvor det er planen, han skal bringe varer ud. Arkivfoto: Morten Stricker
Træning og kampe er aflyst, så nu har håndboldspiller fra Skjern Håndbold meldt sig som frivillig vareudbringer.
Annonce

SKJERN: Hvis du er i karantæne, hvis du er i en særlig risikogruppe, eller hvis du bare gerne vil være særligt påpasselig i disse coronatider, kan du få bragt varer fra lokale butikker lige til døren.

I Skjern har man samlet et frivilligt udbringerkorps. Skjern Håndbolds foretrukne playmaker, Jesper Konradsson, havde onsdag meldt sig som en af de frivillige.

For nu når spillerne ikke kan spille kampe eller træne sammen, er der fritid nok. Og når man ikke kan underholde i Skjern Bank Arena foran omtrent 3000 mennesker, må man finde en anden måde at gøre gavn i byen, mener han.

- Når vi ikke kan være håndboldspillere, må vi gøre noget andet for at gøre det bedste, vi kan i denne situation, siger Jesper Konradsson.

Onsdag middag var det endnu ikke afklaret, hvor mange af Skjern-spillerne bosiddende i og omkring Skjern der har mulighed for at deltage i udbringningen. Men uanset kan bychef Mette Christensen glæde sig over, at det frivillige udbringerkorps i Skjern er vokset, siden man torsdag i sidste uge begyndte med et par stykker.

- Som bychef bliver jeg simpelthen så taknemmelig fra den opbakning fra borgerne. Om det er jobsøgende, ligaspillere, mejerister eller kontormedarbejdere. Det er virkelig bare fantastisk, at de vil byen, handelslivet og borgerne, siger Mette Christensen.

Jesper Konradsson har ikke tidligere prøvet at være postmand, men som han siger, er det en ny udfordring.

- Det er måske godt at få det på CV’et, siger han med et smil i stemmen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Dyr redningsaktion: Bravo Tours sender kæmperegning til skatteyderne

Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Preben Enevoldsen har lige slået sine mink ned: Nu vil han i Folketinget

Ringkøbing-Skjern

S-ordfører afviser kritik fra Landbobank-direktør: Vi skal ikke gamble med folkesundheden

Annonce