Annonce
112

Frækt indbrud i Hvide Sande: Tyve stjal designermøbler for 110.000 kroner

Tyvene smadrede en butiksrude for at komme ind i Bolighjørnet. Privatfoto.
Bolighjørnet i Hvide Sande havde natten mellem lørdag og søndag besøg af tyveknægte, der på få minutter stak af med designermøbler og Kay Bojesen ting for sekscifret beløb.

HVIDE SANDE: Alarmen gik klokken cirka 10 minutter i fire natten mellem lørdag og søndag, og Karsten Madsen, indehaver af Klittens Møbler & Tæpper, var på stedet i løbet af få minutter.

Men på det tidspunkt var de indbrudstyve, der var brudt ind i møbelforretningens afdeling Bolighjørnet i Toldbogade allerede forsvundet - medbringende designermøbler og Kay Bojesen-ting for 110.000 kroner.

- Tyvene stjal en lyseblå og mørkeblå Poet-sofa, en Wegner gyngestol, en Reader stol og en del forskellige Kay Bojesen-ting, fortæller Karsten Madsen.

Han er ikke i tvivl om, at tyvene har vidst præcist hvad, de gik efter.

- Der er ikke gået mange minutter, fra de smadrede ruden ind til butikken, og til de forsvandt. En ung fyr så dem begå indbruddet, og alarmerede politiet, samtidig med, at vi også blev alarmeret. Men ikke desto mindre er det lykkedes dem at få møblerne og tingene ud af butikken og ind i en varevogn og kørt væk, før vi ankom, siger Karsten Madsen.

Videoovervågningen viser, hvad der skete, og Karsten Madsen håber også på, at havnens videoovervågning viser noget, så det kan lade sig gøre at identificere tyvene.

- Det er første gang, vi har oplevet sådan et indbrud. Det må være professionelle; man skal være dristig for at begå et indbrud af den slags midt i byen på et sted, hvor der færdes mennesker døgnet rundt, siger han.

Annonce
Tyvene var inde og ude i løbet af tre-fire minutter. Privatfoto.
Det var Bolighjørnet i Toldbodgade, der havde besøg af indbrudstyve natten til søndag. Illustration Google Kort.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Navne

Hotel Falken går et niveau op

Ringkøbing For abonnenter

Galleri-ejer har en vild plan: Jens drømmer om at male en sportsvogn nede på stranden

Annonce