Ringkøbing

Forstander Jørn Birk Nielsen stopper øjeblikkeligt på Schuberts Minde

Jørn Birk Nielsen er med øjeblikkelig virkning stoppet som forstander på Schuberts Minde. Arkivfoto: Jørgen Kirk
"På baggrund af nogle konkrete udfordringer, som socialtilsynet har henvendt sig om", "Er der indgået en gensidig aftale om, at Jørn fratræder som forstander". Sådan lyder det i en pressemeddelse fra Schuberts Mindes bestyrelsesformand Bjarne Lund Jørgensen.

Ringkøbing: "Jørn Birk Nielsen forstander på Schuberts Minde i Ringkøbing gennem 22 år fratræder sin stilling. Det er bestyrelsen, som i samarbejde med Jørn og den øvrige ledelse har indgået en gensidig aftale om fratrædelse". Sådan lyder det i dag i en pressemeddelelse fra bestyrelsesformand advokat Bjarne Lund Jørgensen.

"Jørn Birk Nielsen har gennem 22 år på Schuberts Minde været i spidsen for en vigtig udvikling, hvor han sammen med ledelsesgruppen har skabt nødvendige forandringer, som socialtilsynet har bakket op om. På baggrund af nogle konkrete udfordringer, som socialtilsynet har henvendt sig om, er bestyrelsen i tæt samarbejde med både Jørn og resten af ledelsen blevet enige om, at tiden er moden til at foretage nogle ændringer i ledelsesstrukturen. Der er derfor indgået en gensidig aftale om, at Jørn fratræder som forstander, så bestyrelsen kan tiltrække nye kompetencer til den videre udvikling af Schuberts Minde", lyder det i pressemeddelelsen.

"Jørn har som forstander dedikeret stået i spidsen for en vigtig udvikling i en tid med meget ny lovgivning og nye krav. Det vil jeg gerne takke ham for. Der er ingen tvivl om, at Schuberts Minde fortsat både skal evne de konstante krav om forandringer og holde fast i de gode resultater for børnene og de unge, som Schuberts Minde er kendt for, og som Socialtilsynet også anerkender", skriver Bjarne Lund Jørgensen i udtalelsen.

Det har ikke været muligt at træffe Bjarne Lund Jørgensen, eller Socialtilsynet for yderligere kommentarer til baggrunden for Jørn Birk Nielsen fratræden som forstander på Schuberts Minde.

Viceforstander Trine Brunsgaard Nielsen er konstitueret som ny forstander.

Om Jørn Birk Nielsen står der slutteligt i pressemeddelelsen.

"Jørn er klar til at give slip på opgaven som forstander af Schuberts Minde, og give plads en ny profil, der fortsat kan skabe gode forandringer i børn og unges liv, så de bliver klar til at stå på egne ben og finde vej i livet. Hvilke veje Jørn herefter vil følge, er endnu ikke klarlagt, men han er åben for de nye muligheder, der nu byder sig og som passer til den dedikation, der kendetegner ham."

0/0
Annonce
Kultur For abonnenter

Esbens elektriske Eldorado fylder hele huset: Jeg er vaccineret med en grammofonstift

Annonce
Annonce
Ringkøbing

Gamle Dage Ekstra: Fjordstien fylder 100 og er en af de ældste naturstier i Danmark

Kultur

Vores Smag: Helleflynder i forårstøj

Ringkøbing

På Vej: Ringkøbing by night

Ringkøbing

Shoppepause: Sofaen skaber vigtige relationer

Ringkøbing

Se billederne: Fantastisk påskevejr gav kunsthåndværkermarkedet en god premiere

Ringkøbing

En dag på butikssofaen: Is i farvandet, en ny bluse - og så videre til Toscana

Ringkøbing For abonnenter

Hinges nye hus: Oliventræerne er blevet vores nye babyer

Ringkøbing

Erhvervsfolk køber gammelt posthus: Vores ultimative drøm er et diskotek