Annonce
Skjern

Forsøgshaven klar til fest

Forsøgshaven lægger scene til en koncertdag med både lokale talenter og Allan Olsen. Arkivfoto

Koncert. Allan Olsen og en stribe lokale talenter giver koncert i Forsøgshaven den 14. juni.

Annonce

Lørdag den 14. juni bliver en stor dag i Forsøgshaven på Gadegårdsvej.

Tarm Udviklingsforum har strikket et program sammen, der dels byder på en stribe lokale indslag samt et af de store og populære navne i dansk musik.

»Vi fik idéen efter Sankt Hans aften sidste år, efter vi havde hørt nogle meget talentfulde unge mennesker fra efterskolen Solgaarden,« forklarer Jesper Nørrum og Carsten Allerslev fra Tarm Udviklingsforum.

Musiklæreren fra Sol gaarden og lydmanden var friske på en eller anden form for gentagelse, og i år udvides programmet. Solgaarden kommer igen, og får selskab af Vostrup Efterskole samt talenterne fra Musikskolen Ringkøbing-Skjern. Mathias Bøttern Jazzband har også meldt sin ankomst.

De lokale islæt fylder den flotte friluftsscene i løbet af dagen. Festlighederne begynder klokken 13, og derfra går det slag i slag med masser af god musik og stemning i de hyggelige omgivelser i Forsøgshaven.

Klokken 20 tager dagens hovednavn over.

Allan Olsen kommer med sit soloshow, hvor der er rigeligt af materiale at tage af. Med 14 pladeudgivelser og bunkevis af koncerter bag sig, er det en rutineret og underfundig herre, der kigger forbi Tarm den dag.

»Vi er mange, der er rigtigt glade for Allan Olsen, og vi synes det kunne være sjovt at forene de unge talenter med ham,« fortæller Jesper Nørrum og Carsten Allerslev.

»Samtidig er der et rigtig stort ønske om at få brugt Forsøgshaven i højere grad. Det er et fantastisk område med en flot scene,« tilføjer de to repræsentanter for Tarm Udviklingsforum.

Efter Allan Olsen runder Dr. Diesel dagen af med rock og pop resten af aftenen.

Man kan købe to typer billeter til koncerterne i Forsøgshaven. For 50 kroner får man adgang til den lokale del af seancen, mens det løber op i 150 kroner, hvis man vil have Allan Olsen med i købet.

Arrangementet rykker ind i Tarm Idrætscenter, hvis vejret ikke spiller med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

Minkavler har været overbevist om det: Forskere finder coronasmitte på måge

Danmark For abonnenter

Rasmus Paludan har fundet nyt hul i lovgivningen: Sætter 200 kroner på højkant til underskrivere af vælgererklæringer

Skjern

Fire forskellige indbrud i to byer

Annonce