Annonce
Skjern

Formand trådt ud af Wow Park-selskaberne

Brødrene Aage og Jacob Hindhede vil danne en ny bestyrelse, når højsæsonen for de to oplevelsesparker er overstået. Arkivfoto: Mads Dalegaard
Brødrene Hindhede vil sammensætte ny bestyrelse for oplevelsesparkerne efter højsæsonen.
Annonce

Skjern: Erhvervsmanden Christian Bjerre Bojsen har trukket sig fra formandsposten i selskaberne Wow Park Skjern ApS og Wow Park Scandinavia ApS, som er ejet af brødrene Jacob og Aage Hindhede.

- Christian er oppe i årene og vil trække sig som formand. Lige nu er vi i højsæsonen, som vi vil bruge al vores krudt på. Derfor skal vi ikke ud lige nu og sammensætte en ny bestyrelse, så vi må køre nogle måneder uden, siger Jacob Hindhede.

Christian Bjerre Bojsen, der er bosat i Vejle, har mangeårig erfaring som rådgiver og sparringspartner for iværksættere og har siddet i bestyrelsen for mere end 40 selskaber. Han har været med i bestyrelsen for Wow Park, siden brødrene Hindhede stiftede selskabet i 2013 og etablerede oplevelsesparken i Løvstrup Plantage, der årligt har 35.000 besøgende.

Den 11. juni åbnede Wow Park en tilsvarende oplevelsespark på 28 hektar i Billund.

- Christian har hjulpet os på rejsen hen mod den milestone, som er Billund. Nu skal vi have sammensat en ny bestyrelse til de næste step. Men lige nu er det højsæson, og det koncentrerer vi os om, og så arbejder vi med bestyrelse senere, siger Jacob Hindhede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern

150 tilskuere blev krydset af på listen inden de kunne komme til pokalkamp mellem Rækker Mølle Håndbold og Mors-Thy Håndbold

Annonce