Annonce
Skjern

Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu sammenlagt

Sammenlægningen af Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu en realitet. Jan Kirkensgaard fortsætter som administrerende direktør for den sammenlagte andelskasse. Foto Jørgen Kirk
Med overvældende opbakning på begge generalforsamlinger er Andelskassen Oikos og Faster Andelskasse nu lagt sammen, og Finanstilsynets godkendelse er i hus. Målet er at bevare arbejdspladser og give tryghed til andelshavere og kunder.
Annonce

Skjern: Sammenlægningen af Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu en realitet.

Det er sket efter en overvældende opbakning på begge generalforsamlinger 18. december i Andelskassen Oikos og 19. december i Faster Andelskasse -og med Finanstilsynets tilladelse, som er givet 20. december. "Andelstanken har været en af drivkræfterne i den konstruktive og positive dialog, der har ført sammenlægningen, samt at begge andelskassers navne bevares til gavn for kunderne, idet begge er kendte som to seriøse og troværdige brands i Danmark. Virksomheden vil dog fremover have navnet Faster Andelskasse med Andelskassen Oikos som binavn. Begge andelskasser har en utrolig stor kundetilfredshed, som et godt fælles grundlag for fremtiden. Sammenlægningen giver desuden muligheden for bevarelsen af arbejdspladser og for at give tryghed til andelshaverne og kunderne i den nye sammenlagte andelskasse" hedder det i en pressemeddelelse fra andelskassen.

Faster Andelskasses bestyrelse

Den nye bestyrelse for Faster Andelskasse bliver:

Bestyrelsesformand Poul Fomsgård Jensen

Næstformand Merete Poulsgaard Bilberg

Bestyrelsesmedlem Kim Valbum

Bestyrelsesmedlem Steen Dammark Nielsen

Bestyrelsesmedlem Morten Højbo Jansen

Bestyrelsesmedlem Henrik Engell Petersen

Bestyrelsesmedlem Karl Ejler Andersen /exp

Jan Kirkensgaard fortsætter som administrerende direktør for den sammenlagte andelskasse, og filialdirektør for Andelskassen Oikos er fortsat Allan Andersen, så kunderne i Andelskassen Oikos ikke oplever nogle ændringer. Der indtræder seks personer fra Andelskassen Oikos i Faster Andelskasses repræsentantskab, så repræsentantskabet bliver på i alt 24 medlemmer.

Hovedkontoret for andelskassen vil efter sammenlægningen være i Astrup, hvor direktionen og administrationen vil være. Andelshaverne i Andelskassen Oikos vil automatisk blive andelshavere i Faster Andelskasse og får deres egen valgkreds. Andelshavere og kunder i Faster Andelskasse herunder Andelskassen Oikos vil løbende modtage nærmere orienteringer omkring fremdriften i sammenlægningsprocessen, oplyser andelskassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Videbæk

Udsigt til coronabenspænd: Fjelstervang vil overvære det sidste slag om skolerne

Skjern Håndbold

Skjern spiller bedre og bedre, men sakker bagud: Cheftræner havde gerne set dobbelt pointhøst

Annonce