Annonce
Skjern

Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu sammenlagt

Sammenlægningen af Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu en realitet. Jan Kirkensgaard fortsætter som administrerende direktør for den sammenlagte andelskasse. Foto Jørgen Kirk
Med overvældende opbakning på begge generalforsamlinger er Andelskassen Oikos og Faster Andelskasse nu lagt sammen, og Finanstilsynets godkendelse er i hus. Målet er at bevare arbejdspladser og give tryghed til andelshavere og kunder.

Skjern: Sammenlægningen af Faster Andelskasse og Andelskassen Oikos er nu en realitet.

Det er sket efter en overvældende opbakning på begge generalforsamlinger 18. december i Andelskassen Oikos og 19. december i Faster Andelskasse -og med Finanstilsynets tilladelse, som er givet 20. december. "Andelstanken har været en af drivkræfterne i den konstruktive og positive dialog, der har ført sammenlægningen, samt at begge andelskassers navne bevares til gavn for kunderne, idet begge er kendte som to seriøse og troværdige brands i Danmark. Virksomheden vil dog fremover have navnet Faster Andelskasse med Andelskassen Oikos som binavn. Begge andelskasser har en utrolig stor kundetilfredshed, som et godt fælles grundlag for fremtiden. Sammenlægningen giver desuden muligheden for bevarelsen af arbejdspladser og for at give tryghed til andelshaverne og kunderne i den nye sammenlagte andelskasse" hedder det i en pressemeddelelse fra andelskassen.

Annonce

Faster Andelskasses bestyrelse

Den nye bestyrelse for Faster Andelskasse bliver:

Bestyrelsesformand Poul Fomsgård Jensen

Næstformand Merete Poulsgaard Bilberg

Bestyrelsesmedlem Kim Valbum

Bestyrelsesmedlem Steen Dammark Nielsen

Bestyrelsesmedlem Morten Højbo Jansen

Bestyrelsesmedlem Henrik Engell Petersen

Bestyrelsesmedlem Karl Ejler Andersen /exp

Jan Kirkensgaard fortsætter som administrerende direktør for den sammenlagte andelskasse, og filialdirektør for Andelskassen Oikos er fortsat Allan Andersen, så kunderne i Andelskassen Oikos ikke oplever nogle ændringer. Der indtræder seks personer fra Andelskassen Oikos i Faster Andelskasses repræsentantskab, så repræsentantskabet bliver på i alt 24 medlemmer.

Hovedkontoret for andelskassen vil efter sammenlægningen være i Astrup, hvor direktionen og administrationen vil være. Andelshaverne i Andelskassen Oikos vil automatisk blive andelshavere i Faster Andelskasse og får deres egen valgkreds. Andelshavere og kunder i Faster Andelskasse herunder Andelskassen Oikos vil løbende modtage nærmere orienteringer omkring fremdriften i sammenlægningsprocessen, oplyser andelskassen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kultur For abonnenter

Krig og nye gæster påvirker hverdagen på Badehotellet: Sæson 7 balancerer fermt mellem feelgood og mere alvorsfulde takter

Læserbrev

En ommer: Lad dog Skjern Produktforretning få lov at udvide

Læserbrev: Hvad er det, teknik og miljøudvalget spænder ben for? I disse grønne omstillingstider, endelig er der en virksomhed, der vil vækste, som I så vil bremse. Hvorfor kan produktforretningen ikke få lov at udvide med en ny hal? Jeg forstår da godt dit synspunkt, John Christensen, med at det er træls, at man har investeret i industrigrunde, som ikke er i brug. Det kunne ellers blive et flot syn med 4-6 meter høje rustne metalskrot-bunker i Skjern industrikvarter, har I tænkt på dette? Hvad så, hvis Ådum autoophug og Ringkøbing autoophug også vil udvide? Så skal de jo også flytte ind i industrikvarteret, som jo så snart ville blive for lille, men fantastisk farvestrålende at se på. Nej prøv for en gangs skyld ikke at se på kroner og øre, men brug den fornuftige del af hovedet. Er der nogle, der kan finde bedre placeringer til disse industrier end der, hvor de nu ligger? Hvem generes af Skjern produkthandel, hvor den er i dag? Jeg har læst om en tidligere miljømedarbejder ved kommunen, at der aldrig har været problemer med miljøet, så hvorfor prøve at tvinge dem til at flytte. Måske ud af kommunen, og væk er både arbejdspladser og skattekronerne. Men det har I jo prøvet før med HV transport i Hover. Synes I, det var en god ide? Hvor mange arbejdspladser og skattekroner kostede det? At man kan fejle én gang er da ikke ensbetydende med, at kommunen skal blive ved med dette. Jeg tror ikke, der er ret mange, som kører forbi Ringkøbingvej 17, der er klar over, hvad der ligger fantastisk flot gemt bag beplantede jordvolde og træer, nej lad blot dem udvide, hvis de har brug for dette. Måske til et par nye medarbejdere, som så kunne betale skat i kommunen. Og det kunne måske også være tænkeligt, at virksomheden også kunne lave mere overskud, som så kunne komme kommunekassen til gode. Det ville i hvert fald ikke ske, hvis den skulle flytte til industrikvarteret. Det er en ommer, teknik og miljøudvalg. Brug den fornuftige del af hovedet denne gang.

Danmark

Få overblikket: Det kæmper borgmestrene om i slag om milliarder

Annonce