Annonce
Ringkøbing-Skjern

Fagchef for Handicap og Psykiatri stopper efter tre år

Helle Mikkelsen takker af som fagchef for Handicap og Psykiatri ved Ringkøbing-Skjern Kommune. Foto: Ringkøbing-Skjern Kommune
Det er en ærgerlig direktør, der må sige farvel til en faglig dygtig chef.
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Efter næsten tre år på posten søger fagchef for Handicap og Psykiatri, Helle Mikkelsen, nye græsgange.

- Vi havde gerne beholdt hende lidt længere, men vi respekterer selvfølgelig hendes valg, siger Annette Ørbæk Andersen, direktør for fagområderne Handicap og Psykiatri, Beskæftigelse samt Sundhed og Omsorg, i en pressemeddelelse fra Ringkøbing-Skjern Kommune.

Direktøren beskriver Helle Mikkelsen som en person med et godt blik for at anskue en sag fra et politisk, organisatorisk og brugernært synspunkt på en og samme tid.

- Samtidig har hun, måske på grund af sin egen oprindelige faglighed som social- og sundhedsassistent, en god føling med den praktiske virkelighed på bostederne og hjemme hos borgerne, siger Anette Ørbæk Andersen.

Annonce

Grundig om omhyggelig

Under coronakrisen har den 55-årige afgående fagchef haft et stærkt fokus på at sikre trivslen på trods af de restriktioner og begrænsninger coronavirusset har påført fagområdet, hvor nogle af borgerne tilhører de mest sårbare grupper.

- Vi har lært Helle at kende som et overordentligt ordentligt menneske og en grundig og omhyggelig fagchef, og vi ønsker hende god vind på hendes videre færd, siger direktøren.

Helle Mikkelsen tiltræder i det nye år en tilsvarende stilling i Haderslev Kommune, der er tættere på hjemmet i trekantsområdet.


Vi har lært Helle at kende som et overordentligt ordentligt menneske og en grundig og omhyggelig fagchef, og vi ønsker hende god vind på hendes videre færd.

Annette Ørbæk Andersen, direktør i Ringkøbing-Skjern Kommune


Ringkøbing-Skjern Kommune er nu i gang med at planlægge en rekrutteringsproces efter en ny fagchef.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Pfizer skruer ned for leverancer: Heunicke ser med stor alvor på situationen

Annonce