Annonce
Hvide Sande

Anders Thygesen slipper den daglige drift af Esmark

John Brügmann (tv) overtager den daglige ledelse af Esmark fra Anders Thygesen. Pressefoto
Direktøren og bestyrelsesformanden i Esmark Feriehusudlejning bytter plads, så indehaver Anders Thygesen nu sætter sig i formandsstolen, mens John Brügmann overtager den daglige ledelse af virksomheden.
Annonce

Hvide Sande: Tirsdag den 1. september får Esmark Feriehusudlejning både ny bestyrelsesformand og ny adm. direktør. Det sker i forbindelse med en rokade i ledelsen, som betyder, at indehaver Anders Thygesen går af som direktør for i stedet at blive bestyrelsesformand.

Den nuværende bestyrelsesformand John Brügmann, der har mange års erfaring fra branchen, blandt andet som formand for Feriehusudlejernes Brancheforening og som koncerndirektør for Dansommer og produktdirektør for Novasol, overtager posten som adm. direktør efter Anders Thygesen.

- Vi har haft rigtig god vækst i alle årene, og det har vi en tro på, at vi også vil have i de kommende år. Det er jeg sikker på, John er den rigtige til at stå i spidsen for, skriver Anders Thygesen i en pressemeddelelse.

Anders Thygesen overtog Esmark tilbage i 2007 sammen med sin hustru Janni Thygesen. Dengang havde virksomheden syv ansatte og 465 feriehuse til udlejning på Holmsland Klit. I dag har Esmark 75 ansatte og næsten 3.000 feriehuse til udlejning på hele strækningen fra Vester Husby i nord til Blåvand i syd.

Annonce

Altid feriehusudlejer

- Personligt glæder jeg mig til ikke at skulle arbejde helt så meget, som jeg har gjort de sidste mange år. Det bliver også spændende at slippe ansvaret for den daglige drift. Jeg er feriehusudlejer, og det er jeg, uanset om jeg har titel af direktør eller bestyrelsesformand, siger Anders Thygesen, som fortsat vil have sin daglige gang på hovedkontoret, hvor han primært vil have fokus på service- og produktudvikling.


Jeg har selv været med til at forme strategien og se den virke, så jeg køber helt ind på den måde, virksomheden kører i dag. Der kommer ikke til at ske nogen paladsrevolution, fordi jeg bliver direktør.

John Brügmann


John Brügmann har været bestyrelsesformand for Esmark siden 2017. Han har derfor et stort kendskab til virksomheden, og han understreger, at der ikke kommer til at ske store ændringer med ham som direktør.

- Jeg har selv været med til at forme strategien og se den virke, så jeg køber helt ind på den måde, virksomheden kører i dag. Der kommer ikke til at ske nogen paladsrevolution, fordi jeg bliver direktør. Det er det gode ved at komme ind i en virksomhed, som i forvejen er både sund og veldrevet, siger John Brügmann.

John Brügmann har de seneste ni år været adm. direktør for rejsekoncernen SkiGroup, som blandt andet ejer Højmark Rejser. Han bor i Risskov i Aarhus og er gift med Sanne, som han har to børn sammen med.

Esmark har hovedkontor på Kirkevej i Hvide Sande og lokalkontorer i Søndervig, Bjerregaard, Houstrup, Henne, Vejers og Blåvand.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Aktivist snød sig ind til corona-pressemøde: - Journalisterne er bare mikrofonholdere - de stiller jo ingen kritiske spørgsmål

CORONAVIRUS

Live: Corona-virus gik nærmest amok på Aarhus-bar - antallet af smittede er nu oppe på 25  

Annonce