Annonce
Skjern

Erik Lodberg stopper som direktør for HydraSpecma

Erik Lodberg (tv.) stopper efter 45 år i Hydra-koncernen. Den fremtidige direktion udgøres af Henrik Sillesen (th.) og Morten Kjær, der i dag er direktør for den svenske del af HydraSpecma. Arkivfoto: Jørgen Kirk
Annonce

SKJERN: Til nytår overlader Erik Lodberg direktørposten i HydraSpecma til Morten Kjær, der i dag er direktør for den svenske del af HydraSpecma.

Det sker efter 45 år i Hydra-koncernen. Erik Lodberg er 66 år, og nu er tiden inde til at gøre det. Han har været administrerende direktør siden 1998 og overlod direktørposten i Hydra-Grene til Henrik Sillesen sidste år, hvorefter at Erik Lodberg ville koncentrere sig om direktørstillingen hos HydraSpecma. Morten Kjær blev ansat i 2013 som forretningsudviklingschef, og i løbet af næste efterår vender han tilbage tilbage til Skjern, hvor hovedsædet ligger, og sammen med Henrik Sillesen skal Morten Kjær udgøre den fremtidige direktion.

- Jeg afleverer virksomheden til gode kræfter, siger Erik Lodberg, der fortsat skal være bestyrelsesmedlem. Han har fortsat nogle opgaver, som skal løses, og det er blandt andet at få afsluttet årsregnskabet.

Erik Lodberg vil se tilbage på 45 gode år i virksomhedens tjeneste.

- Jeg er ydmyg over for den tillid som vores ejer Schouw & Co har vist mig, og vores resultater er skabt i samspil af en masse dygtige medarbejdere, fastslår Erik Lodberg.

Hydra-Grene blev oprettet i 1974 som et datterselskab af Grene. Samme år kom Erik Lodberg til, og han havde en baggrund som reservedelsekspedient hos Ford i Ringkøbing. Hydra-Grene havde i 1974 otte ansatte og en omsætning på fem millioner kroner. I 2015 blev Specma købt til, og HydraSpecma forventes at realisere en omsætning på 2,1 milliarder kroner i år og en indtjening på mellem 210 og 220 millioner kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Skjern

Medarbejder er smittet: Folkeskole sender 130 børn og otte lærere hjem

Ringkøbing-Skjern

Ny strategi: Ansatte i hjemmeplejen og på ældrecentre bliver tilbudt corona-test

Annonce