Annonce
Navne

Erfaren kok bestyrer i museumscafé

Ilse Bech er ansat som kok og bestyrer på standingsmuseet i Thorsminde. Pressebillede

Thorsminde: Der arbejdes i disse dage på højtryk for at få alt klart, så caféen kan åbne til påske. Efter den forlængede vinterlukning åbner Café St. George med den erfarne kok Ilse Bech som bestyrer.

- Vi har besluttet selv at drive museumscaféen og har netop ansat Ilse Bech som kok og bestyrer, oplyser Helle Henningsen, afdelingsleder på Strandingsmuseum St. George, og hun fortsætter:

- Vi er glade for, at Ilse bliver en del af besætningen på Strandingsmuseum St. George. Hun har mange års erfaring indenfor faget og samtidig et godt kendskab til både caféen og museet, da hun var ansat under den tidligere forpagter af museumscaféen.

Ilse Bech er udlært kok fra Kongensbro Kro, og hun har siden arbejdet på forskellige restauranter. Blandt andet var hun i en årrække køkkenchef på Borbjerg Mølle Kro, og hun har været bestyrer af Sevel Forsamlingsgård.

- Jeg glæder mig meget til at åbne café St. George og byde gæsterne indenfor, siger Ilse Bech.

- Det er sådan et dejligt sted. Beliggenheden er jo fantastisk, og fra caféen er der en flot udsigt til havet, klitterne og havnen i Thorsminde. Samarbejdet med museet ser jeg også frem til, tilføjer hun.

Ilse Bech lægger vægt på, at alt på menukortet er hjemmelavet fra grunden og så vidt muligt fremstillet af lokale råvarer. På menukortet vil gæsterne kunne vælge frokostretter, der afspejler beliggenheden ved Vesterhavet og fortællingerne på Strandingsmuseum St. George. En god kop kaffe eller te med hjemmebag kan man altid få.

- Café St. George vil være åben i museets åbningstid. Vi kan dække op til mange, så grupper og selskaber er altid velkomne. Der vil desuden være åbent i caféen, når der er aftenarrangementer på museet, lyder det fra den nye bestyrer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce