Annonce
Sport

Endelig - første sejr i sæsonen til Skjern Håndbolds U17 drenge

Håndbold: Efter tre nederlag på stribe fandt Skjern Håndbolds U17 drenge 1. division langt om længe melodien og viste god aggressivitet, udstråling og højt spillehumør fra første fløjt i udekampen mod SINE, der blev slået 31-19. Et særdeles godt forsvar og som følge deraf flere kontrascoringer gav pauseføring til vestjyderne på 15-9.

- Samme koncentration var gældende efter pausen, hvor hjemmeholdet - foran et meget stort efterskolepublikum - havde rigtig svært ved at komme til scoringer. De sidste 15 minutter af opgøret kom der lidt for mange scoringer mod os, men overordnet set var det en flot indsats over hele linjen. Det var en holdpræstation, hvor sejren blev grundlagt på virkelig flot forsvarsarbejde, og skal vi fremhæve et par spillere, så var Mathias Nikolajsen helt fantastisk, og Jakob Rasmussen spillede offensivt en rigtig god kamp, fortalte Skjerns træner Søren Ostersen.

For Skjern Håndbold scorede Jakob Rasmussen 7, Viktor Haubro Lind 5, Oliver Hamann-Boeriths 5, Tobias Majgaard Pedersen 4, Mathias Nikolajsen 4, Emil Ostersen 2, Frederik Hovgaard 2 og Malthe Green 2 mål.

Næste opgør er på hjemmebane på søndag den 3. november 2019 klokken 12 mod UH Esbjerg.

Fodbold: Ringkøbing IF 3 vandt ugens lokalopgør i serie 4 pulje 60 med 4-2 ude over Rindum SU.

- Vi stillede med et godt hold, og vi spillede en god kamp. Bolden kørte fint rundt, og vi skabte mange chancer. I slutfasen faldt tempoet, og da trætheden kom, lavede vi et par fejl, som Rindum straffede. Men det var en fortjent sejr, fortalte RIFs træner Vejsil Ibrahimovic.

Mads Dalgas scorede til 1-0, Søren Rømer scorede et fantastisk mål til 2-0, og Emil Drest øgede til 3-0 kun et par minutter efter, han var blevet skiftet ind på banen. Rindum reducerede til 3-1, inden Jeppe Frydenvang Madsen scorede efter frispark med et godt langskud.

Håndbold: Når Skjern Håndbold lørdag møder Kolding IF, er det tid til for anden gang at uddele Goenergi prisen til en eller flere personer, der er ildsjæle og gør en ekstraordinær indsats i Skjern Håndbold. Prisen overrækkes til aftermatch efter kampen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ringkøbing-Skjern For abonnenter

Millionprojekt skal samle landsbyen: Efter flere års arbejde, utallige møder og store indsamlinger begynder nedrivningen

Annonce