Annonce
Hvide Sande

Der er udsigt til mere gods på havnen i Hvide Sande

Baltic Shipping Company har netop købt sig ind i skibsmæglerfirmaet Hvide Sande Supply, og det vil givetvis medføre øget aktivitet i byen på vestkysten. Arkivfoto: John Randeris
Baltic Shipping Company, der har en flåde på flere end 30 coastere, har købt sig ind i skibsmæglerfirmaet Hvide Sande Supply.

Hvide Sande: Det klinger engelsk, men det er et dansk firma, der nu går i land på den jyske vestkyst: Baltic Shipping Company har med virkning fra 1. juni købt sig ind i skibsmæglerfirmaet Hvide Sande Supply.

- Det er en helt fantastisk mulighed, der byder sig med netop dette partnerskab, siger direktør hos Baltic Shipping Company (BSC), Ronnie Hulstrøm, der gennem nogen tid har haft en god dialog med ledelsen hos Hvide Sande Shipyard, der står bag skibsmæglerfirmaet.

Da Ronnie Hulstrøm kom på besøg i Hvide Sande, 'stod det klart, at her måtte vi bare være med':

- Hvide Sande Supply passer rigtig godt sammen med os i BSC. Vi vægter de samme værdier højt, og vi har et stort ønske om altid at arbejde for det, som skaber værdi for vores kunder og øvrige samarbejdspartnere. Hvide Sande Supply tager aktivt del i lokalsamfundet og skaber værdi. Vi ved, at den opgave kan vi hjælpe med at løfte og udvikle de næste mange år, fastslår Ronnie Hulstrøm.

Annonce

Hvide Sande Supply fortsætter på samme kurs. Målet er fortsat at styrke godsmængden i Hvide Sande og med Baltic Shipping Companys flåde i ryggen, er vi sikre på, at alt, hvad der kan sejles til Hvide Sande, fremover vil blive sejlet

Anders Madsen, medlem af direktionen, Hvide Sande Supply

Fortsat samme kurs

Anders Madsen, der sidder i direktionen for Hvide Sande Supply, ser store perspektiver i det nye samarbejde:

- Hvide Sande Supply fortsætter på samme kurs. Målet er fortsat at styrke godsmængden i Hvide Sande og med BSC's flåde i ryggen, er vi sikre på, at alt, hvad der kan sejles til Hvide Sande, fremover vil blive sejlet, siger Anders Madsen.

Baltic Shipping Company har siden 1950 fragtet gods og løst en bred vifte af logistiske opgaver, og i dag har selskabet flere end 30 coastere i dets flåde:

- Vi er egentlig bare en lokal havneagent, der formidler og koordinerer kontakter mellem rederier, kunder og leverandører. Vi har ingen skibsflåde, som de har, og dér kan de supplere os godt. Deres knowhow og kompetencer vil være med til at booste aktiviteterne på vestkysten, tilføjer Anders Madsen om Baltic Shipping Company.

BSC, der har base i Hundested i Nordsjælland, opererer i forvejen i havnebyer som København, Frederiksværk, Helsingør, Korsør, Køge, Vordingborg og Nykøbing Falster.

- Det vil da betyde, at vi får mulighed for at få nogle flere varer ind på vestkysten og i Hvide Sande, og det betyder, at vi, der losser skibene, kan fastholde vores mandskab, siger Anders Madsen videre.

Mere gods på havnene

Den daglige ledelse bliver med Ronnie Hulstrøm fra Baltic Shipping Company som direktør med ansvar for salg og udvikling af forretningen.

I Hvide Sande fortsætter Anders Madsen som direktør med ansvar for den daglige drift i tæt samarbejde med det øvrige personale og med Preben Kristensen som styrmand.

Anders Madsen glæder sig også over, at den forventeligt øgede aktivitet på havnen i Hvide Sande vil give sig udslag i flere penge i havnens kasse i form af vareafgifter.

I 2018 noterede de danske havne en mindre fremgang på én procent i den håndterede godsmængde. Den samlede godsmængde, der gik gennem havnene sidste år, havde en vægt på 96 millioner ton.

I 2016 og 2017 blev der håndteret henholdsvis 95,8 og 94,6 millioner ton gods i de danske havne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Klar tysk melding om grænseåbning: Åbne sluser til Poetzsch og Calle fra 15. juni

Annonce