Annonce
Mindeord

Dem mistede vi i 2019

Torben Pedersen, Michele Nucera, Marie Bertelsen og Sven Hersbøll var blandt dem, vi mistede i 2019. Foto: Johan Gadegaard, privatfoto, Jørgen Kirk og John Randeris. Collage: Morten Seest
Annonce

Ringkøbing-Skjern: Dagbladet Ringkøbing-Skjern fortæller året igennem om de mennesker, vi har mistet. Her ved årets udgang bringer vi et udvalg af nekrologer og mindeord.

Der er som sædvanligt både kendte og mindre kendte mennesker imellem, men de har alle det tilfælles, at de vil blive savnet.

Hans Wiese

Hans Wiese. Elinstallatør. Døde i januar. Han blev 77 år gammel. Foto: Lars Egelund

Ringkøbing: Hans Wiese blev født i Ringkøbing som søn af Carl Wiese, der drev installationsforretning. Han kom i lære som elektriker, og valgte derefter at uddannede sig til ingeniør.

I marts 1971 blev han gift med sin livsledsager Lena. Parret rejste to år til Algeriet med deres ældste datter Marianne, hvor Hans Wiese var med til at bygge mejerier. Det var to år, der kom til at betyde meget for familien.

Men hjembyen kaldte, og Hans Wiese og hans bror Reimer overtog installationsforretningen.

Hans Wiese var en meget aktiv mand. Ikke kun i forretningen, men også i byens liv. Han sad i tre perioder i byrådet for Venstre. Han var også aktiv i Rotary og i håndværkerforeningen, hvor han blev æresmedlem. Overalt var han med til at sætte kulør på tilværelsen hos sine medmennesker.

I 2007 solgte brødrene Wiese forretningen. Desværre blev pensionårene ikke helt morsomme, Hans Wiese blev diagnosticeret med sygdommen Parkinson. Men han bevarede sit gode humør.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Sven Hersbøll

Tidligere redaktør Sven Hersbøll. Døde 2. januar. Han blev 81 år. Foto: John Randeris

SKJERN: Redaktør ved Skjern Dagblad gennem 33 år, Sven Hersbøll, døde den 2. januar, 81 år gammel.

Hersbøll stammede fra Bredebro, og hele livet nærede han en stærk veneration for Grænselandet. Han kom til Skjern Dagblad som redaktør i 1965, hvor han gennem årene blev en stærk stemme i den lokale debat. Hersbøll engagerede sig i mange lokale sager, blandt andet spørgsmålet om genopretningen af Skjern Å. Ved siden af sit journalistiske virke, var han sekretær for Venstre i Skjern. Et arbejde, der blev hyldet med et æresmedlemskab af partiet.

Udover sine flittige skriverier, var Hersbøll dybt optaget af slægtsforskning. Han formåede at føre sin slægt 149 generationer tilbage i tiden, og stødte undervejs ind på interessante personer som Martin Luther og Kejser Augustus i sin jagt på fortidens familiemedlemmer. Han var kendt for sin meget store viden og samfundsinteresse, og vil blive husket som en livsnyder med en god humor.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Jørgen Nielsen

Gårdejer Jørgen Nielsen (th). Døde 2. februar. Han blev 49 år. Privatfoto

Skjern: Jørgen Nielsen var ikke god til at sidde stille, og heller ikke til at være alt for langt væk fra fødegården Pedersborg ved Bølling.

- Han fik indført, at vi havde én uges sommerferie. Turen skulle helst gå langt sydpå. Når først flyveren var lettet kunne han slappe helt af. For så var det jo fysisk umuligt lige at gå over og kigge til besætningen, siger hustruen Kirsten.

Hun mistede sin mand til kræften alt for tidligt - kun godt en måned, før Store Jørgen, som Niels Jørgen Nielsen blev kaldt af familie, venner og bekendte, kunne fejre 50 års fødselsdag.

Store Jørgen var kendt som en livsnyder og en meget livsglad person. Han vidste, at Pedersborg skulle være en del af hans liv. Men han kørte også for flere vognmænd. Da Pedersborg blev udvidet, kom Store Jørgen hjem for at arbejde på fuldtid.

Store Jørgen var med i kødkvægudvalget i Landboforeningen, og meget aktiv i Rækker Mølle Håndbold - blandt andet i sponsorudvalg og i oktoberfest-udvalget.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Grete Elbæk

Grete Elbæk. Hun døde den 17. april. Hun blev 88 år. Privatfoto

Tarm: Grete Elbæk levede de sidste to år af sit liv på Egvad Plejehjem - efter at hun i 2014 fik konstateret Alzheimer.

Grete Elbæk blev født og døbt Inger Margrete Ibsen i 1930. Hun blev gift Elbæk i 1952 - og skilt igen i 1980. Gennem hele livet blev hun aldrig kaldt andet end Grete. Hun tog navneforandring i en moden alder. Orden i tingene.

Gretes oldeforældre udvandrede til Amerika i 1889, og hendes far blev født i South Dakota i 1904. Familien vendte tilbage til Danmark i 1906. På trods af denne familierelation blev USA faktisk det eneste kontinent, hun aldrig fik besøgt.

Grete Elbæk blev opdraget i skyggen af Askov Højskole. Grundtvig og højskolebevægelsen, og højskolesangbogen blev en mental ledsager gennem hele hendes liv.

Sangen havde en særlig plads. Ikke underligt. For i sangen kunne hun finde lyrikken, historien, musikken - og så et sted, hvor hun selv kunne bidrage. Hun sang gennem hele livet - også til allersidst.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Hans Damgaard

Tidligere landmand og politiker Hans Damgaard. Døde 10. april. 89 år gammel. Privatfoto

Hee: Hans Damgaard var gennem 25 år et stort aktiv i bestyrelsen for I. C.'s Hus. Helt fra foreningens oprettelse og indtil han ved generalforsamlingen i 2015 ikke længere modtog genvalg.

Hans og Else drev en landejendom i Hvingel i den nordlige del af Hee sogn. De var aktive i sognets liv, Hans også i det politiske. Han havde siddet i skolekommission og ligningskommission og var i menighedsrådet, da IC's Hus blev oprettet.

Hans Damgaard sad også i byråd og amtsråd i perioder og havde vikarieret som medlem af Folketinget. Han var altid glad for at sige sin mening og deltage i en diskussion.

Indvielsen af IC's Hus fandt sted i maj 1992. Samme år flyttede Hans og Else ind på Hovervej i Hee, efter at ejendommen i Hvingel var blevet overtaget af deres yngste søn Verner. Hans kom dermed til at bo tæt på IC's Hus og blev efterhånden den, der passede huset og haven, men også med stor fornøjelse og viden fortalte om IC's liv og virke for husets besøgende.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Inger Augustinussen

Lærerinde og organist Inger Augustinussen døde 1. april. Hun blev 98 år. Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing/Stadil: I Stadil var hun gennem generationer kendt som Fru Stinus. Inger Augustinussen døde den 1. april i en alder af 98 år.

Inger Augustinussen var født i Hammer ved Tørring. Hun kom til Stadil som ung lærerinde i 1942 og mødte der Alfred Augustinussen, som hun blev gift med. Gennem flere årtier var hun en meget afholdt organist i Stadil Kirke, og afløste også i nabosognet Vedersø i digterpræsten Kaj Munks tid. I alt var hun 60 år ved orgelet i Stadil Kirke, inden hun takkede af.

Musik spillede en stor rolle i Inger Augustinussens liv, og udover kirken, spillede hun til folkedans og gymnastik. Hjemmet blev et stort samlingssted for hele Stadil, og udover musik og litteratur, havde familien Augustinussen en stor interesse for sport.

Alfred døde i 2010, og nogle år efter flyttede Inger Augustinussen til Ringkøbing Plejehjem, hvor hun boede i fem år før sin død.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Torben "Dubbi" Pedersen

Torben Pedersen døde 18. maj. Han blev 42 år gammel. Foto: Johan Gadegaard

Ringkøbing: Torben Pedersen var ved sin død ansat i administrationen hos JSB A/S.

I sin fritid var han en værdsat skikkelse i Ringkøbings fodboldmiljø som aktivt medlem af Ringkøbing IF.

Torben Pedersen, der gik under kælenavnet "Dubbi", havde fra barnsben fodbolden som sin store interesse, både som aktiv spiller og som fast tilskuer ved førsteholdets kampe. Så sent som 14 dage før sin død var han således til stede på stadion, trods det, at han var meget mærket af den kræftsygdom, han havde pådraget sig gennem en nyretransplantation.

I januar 2017 måtte Torben Pedersen indlægges på hospice.

Efter faktisk at have taget afsked med familie og venner kæmpede han sig tilbage til livet, genoptog sit arbejde og meldte sig igen i RIF.

Torben Pedersens venlige væsen og stille vestjyske væremåde gjorde ham til vennernes ven, og hans seje fight mod kræften og dét, at han bar sin skæbne med stor værdighed og uden at kny, har skabt varig respekt hos alle.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Erik Faurholdt Andersen

Tidligere typoteknikker Erik Faurholdt døde i Maj. 75 år gammel. Foto: Jørgen Kirk

RINGKØBING: Erik Faurholdt var 100 procent ringkøbingenser. Efter skolen kom han i lære som typograf på Dagbladet.

I 43 år var han en højt værdsat medarbejder i avisens sætteri, hvor han var såkaldt ombryder. I de første mange år var det i bly-materiale, senere på papir og efter 1990 på elektroniske ombrydnings-skærme.

Erik Faurholdt var notorisk morgenmand, en dygtig fagmand, og han fortalte gerne en lun historie.

I sine unge år var Erik Faurholdt en fremragende fodboldspiller. Fast mand på Ringkøbing IFs førstehold - og helt i særklasse på Dagbladets firmahold. Efter årene som aktiv spiller var han træner i forskellige vestjyske klubber. Og indtil sin død fulgte han med stor interesse de danske og europæiske topholds kampe i TV.

Han traf Inge-Lis på Højskolehotellet. De blev gift i Højmark Kirke 28. maj 1966. De købte hus ved Holmegårdsvej og flyttede senere til Alkjærhøj 28, hvor de skabte et godt og trygt hjem med sønnen Lars og datteren Marianne.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Leif Engelsbak

Leif Engelsbak. Tidligere handelsskoleforstander. Døde i juni 2019. Han blev 83 år. Foto: Jørgen Kirk

Ringkøbing: Leif Engelsbak, blev født i Randers. Han blev udlært på Dronningborg Maskinfabrik og uddannet til lærer på Marselisborg Seminarium. Efter kort tid i folkeskolen kom han til Randers Handelsskole. Derfra blev han i 1967 ansat som landets yngste forstander ved Ringkjøbing Handelsskole.

Leif Engelsbak var igangsætter, pioner, driftig og fremsynet. Han var en god gammeldags handelsmand og bl.a. initiativtager til Junior Chamber Ringkøbing, formand for Tændpibe Vindmøllepark, landmand i Madum, og med i Tørrecentralen Vestjyllands bestyrelse. De sidste mange år var det La Santa Sport, der havde hans interesse. Og altid en god far. Da hans yngste datter, Sophie, dyrkede tennis og blev en af Danmarks bedste spillere, stod han bag hende.

Leif Engelsbak mistede sin første hustru Grethe, moder til fire børn, til kræft i 1976 og for nogle år siden sin datter, Sidsel. Hans store held var, at han mødte og blev gift med Fie. De fik næsten 40 år sammen.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Gutte Anneberg

Vognmand Gutte Anneberg. Døde 14. juli. Han blev 94 år. Privatfoto

Grønbjerg: "Man dør af ikke at bestille noget"

Sådan lød Peder August "Gutte" Annebergs valgsprog. Hele livet holdt han sig i gang.

Lastbiler og navnet Anneberg hænger uløseligt sammen. Det blev formende for hele Gutte Annebergs livsbane, at hans far Georg Anneberg etablerede sit transportfirma i 1925 - samme år som sønnen kom til verden.

Allerede som ung mand blev Gutte medejer af faderes virksomhed.

Han blev gift med sin Rigmor i begyndelsen af 1950'erne, og også hun blev en del af firmaet Anneberg. Siden kom der tre børn til - Georg, Svend og Lone. Og traditionen tro gik de også ind i familievirksomheden - brødrene som medejere og Lone på kontoret.

Virksomheden voksede. Sønnerne Georg og Sven blev deres fars kompagnoner i 1985, og i 1990 udvidede Anneberg Transport med en afdeling i Polen. Siden fulgte afdelinger i Hviderusland, Tyskland, Sverige og Norge.

I fritiden renoverede Gutte gamle lastvogne og biler. Og han slap ikke rattet før han var 85 år.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Michael Damgaard Mortensen

Michael Damgaard. Elektriker og museumsmedarbejder. Døde 14. juli. Han blev 34 år. Privatfoto

Ringkøbing: Damgaard Mortensen var en afholdt medarbejder og kær kollega på Ringkøbing-Skjern Museum.

Michael begyndte på museet januar 2009, hvor han kom til at arbejde i driftsafdelingen. Som uddannet elektriker kom Michael rundt på museets mange afdelinger for at tilse alle elinstallationer.

Michael var altid klar på at hjælpe med at stille an til museets store arrangementer i løbet af året. Han var også glad for dyr, og hjalp sideløbende med at passe dyrehold.

Michaels positive sind og dejlige humør, smittede af hvor han kom. Han var fra naturens side meget nysgerrig og ville gerne vide hvordan både elektronik og maskiner fungerede og nød når der var noget han kunne få lov at skille ad og reparere.

Michael har igennem hele livet været plaget af sygdom og har om nogen været udfordret på den front, men trods det har han kunnet bevare humøret og det positive syn på livet! Michael var altid klar til at give en hjælpende hånd, hvor end der var behov.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Ejner Trabjerg

Musiker Ejner Trabjerg døde 18. august. Han blev 74 år. Privatfoto

Rindum: Ejner Trabjerg blev født i Staby. Han blev smed og indgik i 1963 ægteskab med Birgit. De boede i Hee i 40 år, derefter i Rindum.

Ejner arbejdede bl.a. på Nordsøværftet to gange og som skovarbejder. Han var i to år formand for SID Ringkøbing. Arbejdslivet sluttede ved KP Komponenter i Spjald.

Helt fra barnsben fyldte musik meget i Ejners liv. Som femårig begyndte han at spille harmonika. Han komponerede ca. 150 melodier og sange, bl.a. "Ved Ringkøbing Fjord".

Med Ejner ved harmonikaen og Birgit ved trommerne, blev Trabjergs Duo en realitet.

På Vestjyllands Højskole blev han op igennem 80'erne brugt som underviser i lokal folkemusik, samt i sine egne kompositioner.

I midten af 90'erne var han med til at etablerede musiktræf i Vester Tim Skole og Velling Friskole.

I sit otium smedede han hjemme og på Bundsbæk Mølle - Bl.a. roser, vikingeknive og flotte lysestager. Desuden blev han bestilt af Ringkøbing Museum til at lave en kopi af et kyskhedsbælte.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Børge Rud Laursen

Tidligere kørelærer Børge Rud Laursen. Døde i august 2019. Han blev 85 år. Privatfoto

Ringkøbing: Børge Rud Laursen blev født og voksede op på Holstebrovej i Ringkøbing, og det var her, hans liv kom til at forme sig. Især to ting blev hans kendemærker: Han spillede over 500 fodboldkampe for RIF, og han var kørelærer i 49 år.

Det var i RIF, han fik sit kælenavn "Bøsse", for hans skud var så hårdt at det kunne knække en overligger.

Den aktive fodboldkarriere fik desværre en ende i 1963, hvor han ødelagde sit knæ. Men han fortsatte med at komme til alle de kampe, han kunne.

Børge Rud Laursen var tæppevæver på Uldspinderiet i Ringkøbing, da han mødte sin første hustru, Signe Marie Dixen.

Signes far, Andrup Dixen, var kørelærer, og Børge Rud Laursen gik ind i forretningen Dixens Køreskole. Da Andrup døde, blev navnet ændret til Ringkøbing Køreskole.

Børge stoppede først med at være kørelærer for 11 år siden, da han var 74.

Børge Rud Laursen blev skilt fra Signe Marie Dixen i år 2000, og han levede de sidste 19 år sammen med Else Jensen.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Michele Nucera

Pizzariejer Michele Nucera (th) døde i august 2019. Han blev 60 år. Privatfoto

Ringkøbing: Michele Nucera og hans lyse sind vil altid blive husket i Restaurant Italia. Restauranten blev hans livsværk, og vennerne bag disken og i køkkenet har lovet sig selv, at de vil huske Michele for det, han var, og ikke for de sidste års kamp mod kræften.

Michele Nucera kendte navnet på alt og alle, og han hyggede sig vildt med at betjene kunderne i restauranten, der naturligvis har en pizza, der er opkaldt efter Michele. Det er nummer 13 med skinke, løg, chili og hvidløg.

Michele blev pizzamand ved et tilfælde, og så måske alligevel ikke, for netop mad er jo en god måde at huske sit hjemland på, når nu livets eventyr førte vennerne fra Genova til Ringkøbing. Og Michele var vild med Italien og ikke mindst Sampdoria, der blev fulgt med liv og sjæl.

Han var også i sit es, da cykelløbet Giro d'Italia i 2014 slog et smut forbi Restaurant Italia.

Micheles hjerte var i restauranten, i Italien, i Danmark og hos børnene Nico, Manuela og Isabella.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Vibeke Lynge

Tidligere herregårdsejer Vibeke Lynge (th) døde 24. september. 68 år. Foto: Jørgen Kirk

Lønborggaard: 24. september døde Vibeke Lynge, Lønborggaard, i en alder af 68 år.

Vibeke Lynge ejede sammen med sin mand Eigil Lynge i nogle år herregården Lønborggaard. Efter at den gik på tvangsauktion kom de tilbage som alt-mulig-folk, og passede den daglige drift. Oprindeligt kom parret fra Thy, hvor de mødte hinanden for 30 år siden. Vibeke Lynge var uddannet sygeplejerske, mens Eigil var tømrer. Parret havde en stor interesse for at renovere huse sammen, og det førte dem til Lønborggaard, som de satte i stand.

Vibeke Lynge var et menneske med mange interesser, og hun var aktiv i en række sammenhænge. De senere år skrev hun på en bog om sit liv, men den nåede hun ikke at få gjort færdig. Hun blev i september ramt af en multiresistent bakterie, og lægerne kunne intet stille op. Parret havde planer om at vende tilbage til Thy i november, men blot to måneder før døde Vibeke.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Marie Bertelsen

Marie Bertelsen døde i september. Hun blev 105 år gammel. Foto: Jørgen Kirk

Skjern: Marie Bertelsens liv begyndte i Alrum ved Stadil - i et hjem uden elektricitet. Den luksus kom først senere.

Fra barnsben lærte Marie på forældrenes gård i Alrum ved Stadil at hjælpe med til arbejdet.

I den første periode af 2. Verdenskrig blev hun gift med Kristen, og de overtog driften af gården i Alrum.

Marie Bertelsen dyrkede gymnastik. Og hun var altid villig til at give en hjælpende hånd og hjalp for eksempel til i køkkenet i Stadil Forsamlingshus.

Sønnen Hans Erik og svigerdatteren Karen overtog driften af gården i den første del af 1970'erne.

Marie og Kristen blev i området, indtil de flyttede til Damtoften i Ringkøbing. I denne periode fik hun tid til at hjælpe som stuepige på Hotel Fjordgården.

Marie Bertelsen nåede at fejre guldbryllup med Kristen, før han døde i 2000. Kort tid herefter flyttede hun til Skjern, hvor hun boede i en fin lejlighed i Mellemgade 31. Her nød hun at gå en tur i anlægget, hvis der var nogen, der ville med.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Torkil Green

Torkil Green, Landmand, døde i oktober. Han blev 66 år. Foto: Mads Dalegaard

Højmark: Torkil Green blev født og voksede op på gården "Gråkjær" tæt ved Højmark. Han blev gift med Else Marie og i 1976 købte parret en ejendom, der var nabo til den fædrene gård. I årene der fulgte, voksede ejendommen til en stor gård på 200 hektar og en stor produktion af slagtesvin.

I 2008-2009 valgte parret at trappe ned og Torkil blev chauffør-afløser hos Højmark Turistfart. Et job han elskede.

Ud over landbrug var Torkil livet igennem meget engageret i uddannelsespolitik. Han var i otte år skolebestyrelseformand i Højmark Skole. Han bidrog også aktivt til etableringen af Højmark Børnehus.

Torkil deltog i landbrugsdebatten. Han var aktiv i Hjemmeværnet, domsmand og venstremand. Som familiemenneske var Torkil kendt som et åbent og ærligt menneske.

Da han fik konstateret spiserørskræft, var han igennem en operation, og han blev raskmeldt. Men kræften kom desværre igen for halvandet år siden, og til sidst kunne den ikke holdes hen længere.

Birthe Skov Midtiby

Birthe Skov Midtiby, forfatter og skolelærer, døde 27. november. Hun blev 64 år. Foto: Jørgen Kirk

LYNE: Forfatter og skolelærer Birthe Skov Midtiby blev 64 år. I de sidste 19 år af livet havde hun kræft.

Hun dansede folkedans igennem hele voksenlivet. Det var også her, hun mødte sin mand, Karsten Midtiby. Sammen dansede de videre, og trods sin sygdom fokuserede Birthe Skov Midtiby på alt det, hun stadig kunne, og som skabte glæde i livet. Lyneboen dyrkede blandt andet sin glæde ved at tegne og male.

Som barn nød hun at få fortalt historier, når der var gæster på Vandmøllegården i Farre ved Omme Å. Hun havde bare aldrig rigtig regnet med, hun selv skulle blive en af de mennesker, som var gode til at fortælle. Men som voksen blev hun uddannet fortæller fra Vestjyllands Højskole, og fra 2015 til 2019 blev hun forfatter til i alt fem bøger, mens en sjette er under udarbejdelse. Bogen forventes at udkomme i foråret 2020.

Birthe efterlod sig ægtemand Karsten, de voksne børn Henrik, Thorkild og Astrid samt to børnebørn og et bonusbarnebarn.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Kristen Mose Enevoldsen

Forhenværende fisker og redningsmand. Kristen Mose Enevoldsen. Døde 7. December. Han blev 95 år. Foto: Anders Chr. Enevoldsen

Hvide Sande: Kristen Mose Enevoldsens var 27 år i 1951, da fem af Hvide Sandes redningsmænd mistede livet i en ulykke. Blandt de fem var Kr. Moses bror, Iver Enevoldsen. Allerede næste morgen blev Kr. Mose ansat ved redningsvæsenet, hvor han var i 43 år.

I 1979 solgte Kr. Mose sin kutter "Vesterhavet" og blev havnebetjent og leder af redningsstationen på fuld tid.

Kr. Mose var kendt som en mand, der altid kæmpede for, at redningsmændene skulle have det bedste udstyr til opgaven. Ulykken fra 1951 skulle ikke gentage sig.

I 1989 kunne det moderne redningsfartøj "Emile Robin" endelig præsenteres i Hvide Sande. Det var en stor dag i Kr. Moses liv.

Kr. Mose var aktiv i Indre Missions hovedbestyrelsen i 17 år. Han var også i en årrække med til at lede Skjernkredsens KFUM og KFUK's bibelcamping i Holmsborg-lejren i Søndervig.

Kr. Moses første hustru, Inga, var naturligvis med til det hele. Inga, døde i 1993. I 1995 blev Kr. Mose gift med Anna Brondbjerg.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Fridy Hansen

Hvide Sande: Fridy Hansen boende i Hvide Sande indtil 2018, hvor han flyttede i en ældrebolig i Oksbøl.

Fridy Hansen blev i 1953 gift med Edith Randeris fra Borris.

Fridy Hansens fik pokaler- og medaljer i seks forskellige sportsgrene: Fodbold, håndbold, badminton, tennis, atletik og billard. Placeringerne blev opnået over en lang årrække, eksempelvis et dansk mesterskab i håndbold med Bølling GF i 1950 og en andenplads i badminton ved OL for veteraner i 1989.

Fridy Hansen var blandt andet på kontor på Skjern Svineslagteri, og hos Silga Møbler.

I Skjern-årene var Fridy hansen aktiv, både som spiller og træner inden for fodbold og håndbold. Og han var en af initiativtagerne til Skjern-Hallen.

Fra 1968 til 71 var han halbestyrer Skjern-Hallen og fra 1972 til 90 halinspektør i Hvide Sande. Indtil 2008 var han medhjælper i Hvide Sande-Hallen.

LÆS HELE NEKROLOGEN HER

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce